Την Τετάρτη στη Βουλή η συζήτηση περί εξεταστικής για το έλλειμμα του 2009
Την Τετάρτη θα εισαχθεί στη Βουλή για συζήτηση και ψήφιση η πρόταση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τα στατιστικά στοιχεία που διαμόρφωσαν το έλλειμμα το 2009. Την αντίθεσή τους εξέφρασαν τα υπόλοιπα κόμματα, με τη ΝΔ να θέτει θέμα νομιμοποίησης της συγκεκριμένης πρότασης, καθώς αρκετοί από τους βουλευτές που την έχουν υπογράψει δεν ανήκουν πια στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.
Την Τετάρτη θα εισαχθεί στη Βουλή για συζήτηση και ψήφιση η πρόταση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τα στατιστικά στοιχεία που διαμόρφωσαν το έλλειμμα το 2009.
Την αντίθεσή του, εξέφρασε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Κώστας Τασούλας, χαρακτηρίζοντας την πρόταση προσχηματική και τονίζοντας ότι το θέμα αυτό πρέπει να το συζητήσει η επόμενη Βουλή.
Ο κ. Τασούλας ανέφερε, επίσης, ότι την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής έχουν υπογράψει πολλοί βουλευτές που σήμερα δεν ανήκουν στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και έθεσε θέμα νομιμοποίησης μιας τέτοιας απόφασης.
Τέλος, ο κ. Τασούλας κάλεσε όλες τις πλευρές να αναλογιστούν την εικόνα που δημιουργείται διεθνώς για τη χώρα, με μια τέτοια πρωτοβουλία.
Αντίθετα στο να προσδιοριστεί η συζήτηση την προσεχή Τετάρτη δήλωσαν και τα υπόλοιπα κόμματα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας