Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Τέλη Μαρτίου και το Smart TV Upgrader 2.0 της LG

Τέλη Μαρτίου και το Smart TV Upgrader 2.0 της LG

Στα τέλη Μαρτίου αναμένεται η δεύτερη έκδοση της συσκευής LG Smart TV Upgrader, με την οποία ήδη από τον Οκτώβριο του 2011 μπορούσαν οι Έλληνες χρήστες να κάνουν την τηλεόρασή τους «έξυπνη» κατά τα πρότυπα της LG με κόστος γύρω στα 100 ευρώ.

Στα τέλη Μαρτίου αναμένεται στην ελληνική αγορά η δεύτερη έκδοση της συσκευής LG Smart TV Upgrader, με την οποία από τον Οκτώβριο του 2011 μπορούσαν οι χρήστες να κάνουν την τηλεόρασή τους «έξυπνη», κατά τα πρότυπα της LG, με κόστος γύρω στα 100 ευρώ.

Όπως διευκρίνισε στο tech.in.gr η LG Electronics Ελλάς, ο διάδοχος του Smart TV Upgrader αναμένεται μαζί με τις Cinema 3D Smart TV στα τέλη Μαρτίου 2012, οι οποίες βασίζονται στην ανανεωμένη πλατφόρμα Smart TV της LG, με την προσθήκη νέων λειτουργιών, περισσότερες TV app, premium περιεχόμενο αλλά και το νέο τηλεχειριστήριο Magic Remote που ανταποκρίνεται σε φωνητικές εντολές και νεύματα.

Το Smart TV Upgrader ST600 κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά τον Οκτώβριο του 2011. Πρόκειται για μία «έξυπνη» συσκευή αναβάθμισης που δίνει τη δυνατότητα στους θεατές να μετατρέψουν τη συμβατική τους τηλεόραση σε Smart TV. Ενσωματώνοντας όλα τα πλεονεκτήματα της πρόσβασης στο Internet, το Smart TV Upgrader προσφέρει σε οποιαδήποτε τηλεόραση συμβατότητα με όλες τις λειτουργίες της πλατφόρμας Smart TV της LG, συμπεριλαμβανομένων του premium online περιεχομένου, των εφαρμογών του LG App Store, του Smart Share και του web browser.

Ειδικότερα, η λειτουργία Smart Share, επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ασύρματα streaming το περιεχόμενο από άλλες συμβατές ψηφιακές συσκευές, απευθείας στην οθόνη της τηλεόρασής τους (όπως για παράδειγμα, ταινίες αποθηκευμένες στον υπολογιστή). Υποστηρίζει επίσης αναπαραγωγή πολυμέσων από εξωτερικό μέσο αποθήκευσης USB (π.χ. για προβολή φωτογραφιών). Επιπλέον, με τη λειτουργία Media Link του Smart Share, οι θεατές μπορούν να έχουν ταυτόχρονη πρόσβαση σε πληροφορίες δεδομένων από τον υπολογιστή τους σχετικά με το περιεχόμενο που παρακολουθούν στην τηλεόρασή τους. Το ST600 μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε τηλεόραση συνδέοντας τη συσκευή με την τηλεόραση μέσω ενός απλού καλωδίου HDMI και υποστηρίζει δικτύωση μέσω Wi-Fi και DLNA.

In.gr Τεχνολογία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο