Η κρίση στην Ευρωζώνη θα συνεχιστεί και φέτος εκτιμούν επενδυτές
Συνέχιση της κρίσης χρέους της Ευρωζώνης και το 2012 προβλέπουν οι επενδυτές, σύμφωνα έρευνα της Fitch Ratings. Κατά την έρευνα «το ένα τέταρτο των επενδυτών είναι πιο απαισιόδοξοι και προβλέπουν ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί, ενώ το ποσοστό όσων προβλέπουν ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί ή θα επιλυθεί φτάνει το 24%».
Συνέχιση της κρίσης χρέους της Ευρωζώνης και το 2012 προβλέπουν οι επενδυτές, σύμφωνα έρευνα της Fitch Ratings.
«Το 48% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η κρίση χρέους θα συνεχιστεί σε γενικές γραμμές ως έχει», δήλωσε η Μόνικα Ίνσολ, διευθύνουσα σύμβουλος του Credit Market Research της Fitch Ratings
Προσθέτει ακόμα ότι «το ένα τέταρτο των επενδυτών είναι πιο απαισιόδοξοι και προβλέπουν ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί, ενώ το ποσοστό όσων προβλέπουν ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί ή θα επιλυθεί φτάνει το 24%».
Ελάχιστοι είναι οι αισιόδοξοι που εκτιμούν ότι η κρίση θα επιλυθεί εντός του έτους: είναι μόλις 3%.
«Η επενδυτική έρευνα συμφωνεί σε γενικές γραμμές με τη θέση της Fitch ότι η κρίση της ευρωζώνης θα επιμείνει, με ενδιάμεσα στάδια έντονης χρηματοοικονομικής αστάθειας και δεν θα λυθεί χωρίς ευρεία οικονομική ανάκαμψη», επισημαίνει και ο Εντ Πάρκερ, επικεφαλής της Fitch για τις χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας