Νέα διάκριση για τη Mary Katranztou
Η από καιρό αγαπημένη Ελληνίδα του British Fashion Council και της Λονδρέζικης πασαρέλας, είναι ανάμεσα στους τέσσερις που κέρδισαν το Fashion Forward Award.
Το βραβείο που θεσμοθέτησε το British Fashion Council πριν από έξι χρόνια έχει στόχο να στηρίξει οικονομικά ταλαντούχους σχεδιαστές χρηματοδοτώντας τα σόου τους για δύο συνεχείς σεζόν. Οι υπόλοιποι φετινοί νικητές είναι οι σχεδιαστές Henry Holland, Louise Gray και James Long ενώ το συγκεκριμένο βραβείο έχουν κερδίσει στο παρελθόν οι Christopher Kane και Giles Deacon. Για την Μαίρη δεν είναι η πρώτη φορά που χρηματοδοτείται από το British Fashion Counsιl αφού ήδη για έξι σεζόν είχε κερδίσει NewGen Talent Award. Απόφοιτος του Central Saint Martins, η επιτυχημένη σχεδιάστρια έχει δουλέψει με τους Bill Blass και την Sophia Kokosalaki και έχει συνεπάρει το Λονδίνο εδώ και τρία τουλάχιστον χρόνια με τα trompe d’oeil γραφικά στα λατρεμένα φορέματα της.
woman.in.gr
- Από το Village of the Damned μέχρι το Stranger Things: Γιατί ο συλλογικός νους είναι ο πιο ύπουλος τρόμος της εποχής μας
- Γιατί το τέλος ενός situationship μπορεί να πονάει περισσότερο;
- Τράπεζες: Γιατί βάζουν στο στόχαστρο μισθωτούς και συνταξιούχους
- Κίνδυνος νέου μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών
- Γιατί οι δυτικοί διπλωμάτες διστάζουν να προβλέψουν το τέλος του καθεστώτος στο Ιράν
- Τζέιμς Λίντσεϊ για Τραμπ: «Θα αναγκάσει Δανία και Γροιλανδία σε συμφωνία»





