Ξεκίνημα με νίκη επί της Ολλανδίας για την εθνική στο Ευρωπαϊκό
Με το δεξί μπήκε η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ξεκίνησε τη Δευτέρα στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας, καθώς επικράτησε της «οικοδέσποινας» με 14-12 για τον α' όμιλο και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση και παράλληλα στο προολυμπιακό τουρνουά, που είναι ο μεγάλος στόχος. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ετοιμάζεται για το ματς της Τρίτης (14:00) με την ΠΓΔΜ (που συνέτριψε 16-4 την Τουρκία), που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στην εξάδα.
Με το δεξί μπήκε η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ξεκίνησε τη Δευτέρα στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας, καθώς επικράτησε της «οικοδέσποινας» με 14-12 για τον α’ όμιλο και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση και παράλληλα στο προολυμπιακό τουρνουά, που είναι ο μεγάλος στόχος.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ετοιμάζεται για το ματς της Τρίτης (14:00) με την ΠΓΔΜ (που συνέτριψε 16-4 την Τουρκία), που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στην εξάδα και την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για το προολυμπιακό τουρνουά.
Κορυφαίοι της εθνικής μας ήταν οι Μιράλης και Βουλγαράκης, με τον δεύτερο να κερδίζει διαρκώς αποβολές εις βάρος της Ολλανδίας.
Πάντως, η ελληνική ομάδα θα πρέπει να βελτιώσει πολύ την απόδοσή της στην άμυνα, αν θέλει να πετύχει τους στόχους της στο Αϊντχόφεν, αφού τα 12 γκολ που δέχθηκε από μία υποδεέστερη αντίπαλο είναι υπερβολικός αριθμός και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αφήνει ικανοποιημένο τον Ντράγκαν Αντριτς.
Τα οκτάλεπτα: 4-3, 5-3, 2-3, 3-3.
ΕΛΛΑΔΑ: Καραμπέτσος, Μυλωνάκης, Μιράλης 4, Κοκκινάκης, Δελακάς, Θεοδωρόπουλος 1, Χ. Αφρουδάκης 1, Ντόσκας 1, Γ. Αφρουδάκης 2, Φουντούλης, Βουλγαράκης 3, Μουρίκης 2, Τσαλκάνης
ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στιλ, Ντε Μπράιν, Γκέριτσε 1, Φέρβεϊ, Γκότεμακερ 3, Μ. Λούκας 2, Τ. Λούκας 1, Σπάικερ 1, Φράουενφελντερ 1, Χίλεν, Κράμερ 2, Λίντχοουτ 1
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:
Α’ όμιλος
ΠΓΔΜ – Τουρκία 16-4
Ελλάδα – Ολλανδία 14-12
Ουγγαρία – Ιταλία 22:15
Βαθμολογία
1. FYROM 2 (16-4)
2. Ελλάδα 2 (14-12)
3. Ουγγαρία 0 (0-0)
-. Ιταλία 0 (0-0)
5. Ολλανδία 0 (12-14)
6. Τουρκία 0 (4-16)
Β’ όμιλος
Κροατία – Ρουμανία 10-7
Γερμανία – Μαυροβούνιο 7-13
Σερβία – Ισπανία 8-5
Βαθμολογία
1. Μαυροβούνιο 2 (13-7)
2. Κροατία 2 (10-7)
3. Σερβία 2 (8-5)
4. Ρουμανία 0 (7-10)
5. Ισπανία 0 (5-8)
6. Γερμανία 0 (7-13)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις
- Μετρό: Εκτός λειτουργίας ο σταθμός «Σύνταγμα» μετά από απόπειρα αυτοκτονίας
- Κυπαρισσία: Δύο ώρες προσπαθούσαν να επαναφέρουν οι γιατροί το 3χρονο παιδί που πέθανε
- Σε αυτή την ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο
- Χρέη: Προχωρά η ψηφιακή χαρτογράφηση οφειλών σε Δημόσιο και τράπεζες
- Μητσοτάκης – Ερντογάν έμειναν σε «ήρεμα νερά» και τήρησαν τα συμφωνηθέντα σε μία ακόμα «εθιμοτυπική» συνάντηση



