Το κόλπο της «κλοπής» ΙΧ επιλέγουν πολλοί για την είσπραξη των ασφαλίστρων
Με κάθε μέσο επιχειρούν να ξεφορτωθούν τα αυτοκίνητά τους πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού, προκειμένου να εισπράξουν τα χρήματα από τις ασφαλιστικές εταιρείες. Σύμφωνα με τα Νέα, πολλοί ιδιοκτήτες μην μπορώντας πλέον να τα συντηρήσουν -και με δεδομένο πως η αξία μεταπώλησής τους έχει πέσει στο ελάχιστο- προσπαθούν είτε μόνοι τους είτε προσλαμβάνοντας επαγγελματίες κλέφτες να τα ξεφορτωθούν για να εισπράξουν το αντίτιμο των ασφαλιστικών τους συμβολαίων.
Με κάθε μέσο επιχειρούν να ξεφορτωθούν τα αυτοκίνητά τους πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού, προκειμένου να εισπράξουν τα χρήματα από τις ασφαλιστικές εταιρείες. Σύμφωνα με τα Νέα, πολλοί ιδιοκτήτες μην μπορώντας πλέον να τα συντηρήσουν -και με δεδομένο πως η αξία μεταπώλησής τους έχει πέσει στο ελάχιστο- προσπαθούν είτε μόνοι τους είτε προσλαμβάνοντας επαγγελματίες κλέφτες να τα ξεφορτωθούν για να εισπράξουν το αντίτιμο των ασφαλιστικών τους συμβολαίων.
«Οι περίεργες υποθέσεις ολικής καταστροφής πολυτελών ΙΧ έχουν υπερδιπλασιαστεί τον τελευταίο χρόνο. Ειδικά από τον Οκτώβριο και ύστερα στην εταιρεία ασχολούμαστε με τουλάχιστον 10 συμβάντα τον μήνα, όταν παλιότερα ήταν ένα, το πολύ δύο, τα ύποπτα. Όσο πλησιάζει η περίοδος που οι ιδιοκτήτες πρέπει να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας αυξάνονται και οι εκούσιες κλοπές» δηλώνει στην εφημερίδα στέλεχος ασφαλιστικής εταιρείας.
Επίσης, έχουν πολλαπλασιαστεί τα περιστατικά με τα πολυτελή αυτοκίνητα που παραδίδονται στις
φλόγες και οι εταιρείες έχουν πλέον αναθέσει σε ιδιωτικούς ντετέκτιβ να διερευνούν αν η κλοπή είναι η πραγματική ή έγινε από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη για να εισπράξει την αποζημίωση.
Πριν μερικές ημέρες σε ερημική περιοχή στο Κορωπί βρέθηκε καμένη ολοσχερώς μια Πόρσε Καγιέν. Ο ιδιοκτήτης της είχε καταγγείλει την κλοπή δυο εβδομάδες νωρίτερα, ενώ είχε υποστηρίξει πως οι κλέφτες του πολυτελούς αυτοκίνητου του τον εκβίαζαν πως αν δεν τους πλήρωνε δεν θα το ξανάβλεπε ποτέ.
«Αναθέσαμε την υπόθεση σε ιδιωτικό ντετέκτιβ και αποδείχτηκε μια καλοστημένη επιχείρηση εξαπάτησής μας» αναφέρει στέλεχος ασφαλιστικής εταιρείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια για τρένα από και προς Σέρρες – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το λιμάνι του Πειραιά
- «Γάτες με φράντζες»: Μια διαφορετική performance στο Red Jasper Cabaret Theatre
- Απαγόρευση social media σε ανηλίκους: Η βασική «φωνή» αντίθεσης απέναντι στις καθολικές απαγορεύσεις
- ΣΥΡΙΖΑ καλεί ΠΑΣΟΚ για μομφή στον Μητσοτάκη – Το τριήμερο σφυροκόπημα και το ρίσκο της γαλάζιας συσπείρωσης
- Αποκαλυπτική έρευνα για το σχολείο και την κοινωνία – Στην οικογένεια (των άλλων) χρεώνουμε τη νεανική βία
- Κεφαλονιά: Η πιθανότερη αιτία θανάτου της 19χρονης – Τι λέει ο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στο Αργοστόλι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442