Υποχώρησαν και την Τρίτη οι δείκτες των χρηματιστηρίων σε Ευρώπη και ΗΠΑ
Σε αρνητικό έδαφος βρέθηκαν και την Τρίτη οι χρηματιστηριακές αγορές στην Ευρώπη και την Ασία αν και οι απώλειες σε σχέση με την προηγούμενη συνεδρίαση ήταν μετριασμένες.
Σε αρνητικό έδαφος βρέθηκαν και την Τρίτη οι χρηματιστηριακές αγορές στην Ευρώπη και την Ασία αν και οι απώλειες σε σχέση με την προηγούμενη συνεδρίαση ήταν μετριασμένες.
Πτώση για δεύτερη ημέρα κατέγραψε ο Dow Jones στη Νέα Υόρκη που έκλεισε στις 11493.72 μονάδες με υποχώρηση 0,46%. Πτωτικά κινήθηκε και ο Standard &Poor’s 500 που διαμορφώθηκε στις 1188,04 μονάδες (-0.41%).
Οριακή η πτώση του Nasdaq (-0,07%) που διαμορφώθηκε στις 2521.28 μονάδες.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 υποχώρησε 0,31% μέχρι τις 5.206,82 μονάδες ενώ σημαντικότερη πτώση (-1,25%) είχε ο DAX στη Φρανκφούρτη που διαμορφώθηκε στις 5.537,39 μονάδες.
Ο CAC40 στο Παρίσι υποχώρησε 0,88% στις 2.870,68 μονάδες, πτώση -,56% είχε και ο SMI στη Ζυρίχη που έκλεισε στις 5.447,66 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Σε ισχύ ο ναυτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ στο Ορμούζ – Συνομιλίες Λιβάνου και Ισραήλ με τη συμμετοχή Ρούμπιο
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass
- Επτά συλλήψεις στην Αϊτή μετά το ποδοπάτημα σε ιστορικό φρούριο με 25 νεκρούς
- Πέντε τρόποι για να «επανέλθεις» μετά το γιορτινό τραπέζι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442