«Πέρυσι είχαμε συμφωνήσει σε κάποια πράγματα, αλλά δεν τηρήθηκαν. Φέτος, αν γίνει πάλι το ίδιο, ο Ολυμπιακός θα αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Απλά…», προειδοποίησε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Σταυρόπουλος μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των μέτρων ασφαλείας, παρουσία των Ερυθρολεύκων, του εκπροσώπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι στον τέταρτο και τελευταίο αγώνα της σειράς των τελικών της περασμένης περιόδου οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και προπηλάκισαν παίκτες του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί η ομάδα τους με τέσσερις αγωνιστικές (που έγιναν τρεις μετά την εκδίκαση της υπόθεσης από το ΑΣΕΑΔ την Παρασκευή).

Σε ό,τι αφορά στα μέτρα που αποφασίστηκε να ληφθούν, δεν θα υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Θα τοποθετηθεί ξανά το γνωστό… πλέγμα περιμετρικά πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού, οι Ερυθρόλευκοι θα οδηγηθούν από τη φυσούνα στο παρκέ, ενώ υπάρχει ειδική μέριμνα για την ομαλή μετάβαση και αποχώρηση του πούλμαν της αποστολής προς και από το ΟΑΚΑ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ