Αρχές του 2012 πιάνει δουλειά ο μετροπόντικας για Κορυδαλλό και Πειραιά
Στις αρχές του 2012 αναμένεται να ξεκινήσει η επέκταση της γραμμής 3 του Μετρό, προς τον Κορυδαλλό και τον Πειραιά, μετά την ανάδειξη και προσωρινού μειοδότη του έργου, δήλωσε ο πρόεδρος της «Αττικό Μετρό», Χρήστος Τσίτουρας, ο οποίος συναντήθηκε με το δήμαρχο Κορυδαλλού, Σταύρο Κασιμάτη.
Στις αρχές του 2012 αναμένεται να ξεκινήσει η επέκταση της γραμμής 3 του Μετρό, προς τον Κορυδαλλό και τον Πειραιά, μετά την ανάδειξη και προσωρινού μειοδότη του έργου, δήλωσε ο πρόεδρος της «Αττικό Μετρό», Χρήστος Τσίτουρας, ο οποίος συναντήθηκε με το δήμαρχο Κορυδαλλού, Σταύρο Κασιμάτη.
Εντός του Δεκεμβρίου αναμένεται να υπογραφεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο και η σύμβαση του έργου, ενώ, όπως ανέφερε ο κ.Τσίτουρας, για την κατασκευή του σταθμού στην πλατεία Ελευθερίας έχει συμπεριληφθεί η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων μπροστά στα καταστήματα, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι συνέπειες για τις επιχειρήσεις.
Ο δήμαρχος Κορυδαλλού έθεσε, για μία ακόμα φορά, θέμα κατασκευής συνοδευτικών κυκλοφοριακών έργων με την ανάπλαση των οδών Αθηνάς, Διαμαντίδη και Ξενοφώντος, την κατασκευή υπόγειου σταθμού στάθμευσης στην λεωφόρο Γρ.Λαμπράκη, καθώς και την ενίσχυση της δημοτικής συγκοινωνίας με την αγορά από την εταιρεία δύο επιπλέον λεωφορείων για τις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού από και προς το μετρό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΣτΕ: «Φρένο» σε οικοδομικές άδειες χωρίς έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας
- Αρκάς: Μια καλημέρα στις επιλογές
- Ρήξη Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ λόγω «Αυγής» – Nεύρα και τάσεις φυγής στην Κουμουνδούρου
- Η τέχνη της απόλαυσης: Πώς να ζήσεις σαν bon vivant
- Δίπλα στους αγρότες Σωματεία και Ομοσπονδίες – Συγκέντρωση το απόγευμα στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης
- Ακίνητα: Στον πάγο οι αντικειμενικές αξίες μέχρι το 2027
- Συνταγή: Σουφλέ ζυμαρικών με μπρόκολο και κοτόπουλο
- Η παράλληλη επανεμφάνιση Καραμανλή και Σαμαρά εντείνει την πίεση του Μαξίμου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-150x74.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)











































![«Ο Ζελένσκι δεν έχει διαβάσει» την ειρηνευτική πρόταση ισχυρίζεται ο Τραμπ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-08T001426Z_1049272535_RC2ZBIA2EIWE_RTRMADP_5_USA-TRUMP-KENNEDY-CENTER-315x220.jpg)


![Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/gustavopetro-315x220.jpg)
![Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-02T142339Z_520774740_RC2E8IAEKN5M_RTRMADP_5_UKRAINE-CRISIS-IRELAND-315x220.jpg)
![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-315x220.jpg)



![Όταν ο προτεινόμενος ως νέος αρχηγός της Μοσάντ τραυματίζονταν βαριά την 7η Οκτωβρίου [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/WhatsApp-Image-2025-12-04-at-14.19.42-315x220.jpeg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442