Με Λούκας και Παπαδόπουλο ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρ/ Ούλκερ
Κέιλιν Λούκας και Λάζαρος Παπαδόπουλος έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ και τέθηκαν στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς ενόψει της αναμέτρησης με την Φενερμπαχτσέ/ Ούλκερ για την 2η ημέρα της Ευρωλίγκα (Πέμπτη, 21:45).
Κέιλιν Λούκας και Λάζαρος Παπαδόπουλος έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ και τέθηκαν στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς ενόψει της αναμέτρησης με την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ για την 2η ημέρα της Ευρωλίγκα (Πέμπτη, 21:45). Απών θα είναι ο τραυματίας Μιχάλης Πελεκάνος, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας (τραυματισμός στο χέρι).
Ο Αμερικανός πλέι μέικερ, ο οποίος μπορεί πλέον να υπολογίζεται από τον Ιβκοβιτς και στους αγώνες πρωταθλήματος, καθώς εκδόθηκε το δελτίο του, δείχνει ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό στις φτέρνα, που του είχε στερήσει τη συμμετοχή στην πρεμιέρα, ενώ ο έμπειρος σέντερ αισθάνεται καλύτερα από τις ενοχλήσεις στη μέση.
«Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου για να πάρουμε τη νίκη, θα γίνει καλό παιχνίδι και εύχομαι τα καλύτερα. Θέλω να παίξω σκληρά, να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μουο και θα κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής», είπε ο Λούκας και συνέχισε αναφερόμενος στο βαθμό ετοιμότητας του: «Ήμουν τραυματίας, αλλά χρειάζομαι μόλις δυο-τρεις μέρες για να γίνω καλά. Προπονούμαι εδώ και μία εβδομάδα, οπότε αισθάνομαι καλά. Στο Μπιλμπάο ήθελα να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα, αλλά δεν μπορούσα».
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε εν όψει του αγώνα:
«Χρόνια πολλά σε όλους. Σήμερα γιορτάζουμε, αύριο όμως έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Παίζουμε με μια δυνατή και γνωστή σε εμάς ομάδα, την είχαμε αντιμετωπίσει και πέρυσι στους ’16’ της διοργάνωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυτό είναι το αμερικανικό The Crown – Η σειρά Kennedy μας βάζει στα άδυτα της πιο διάσημης οικογένειας των ΗΠΑ
- Bank of Greece Governor Calls for Shift in Growth Model
- Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να πνιγόμαστε
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/1): Πού θα δείτε το Ελλάδα-Ουγγαρία στο πόλο και δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα
- Γλυφάδα: «Της είπαν ότι πλημμύριζε το σπίτι της» – Μαρτυρία γειτόνισσας για τον τραγικό θάνατο της 56χρονης
- Χάρης Βαρθακούρης: «Με τον πατέρα πηγαίναμε σε παιχνιδάδικο και έκλεινε μισή ώρα μετά, για να διαλέξω παιχνίδι»

