Μήνυση Γιώργου Βαρδινογιάννη στον «λασπολόγο» Βγενόπουλο
Μετά από τον «πόλεμο» ανακοινώσεων μεταξύ του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Ανδρέα Βγενόπουλο, υπήρχε και συνέχεια αλλά με διαφορετικό μέλος της οικογένειας. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Βαρδινογιάννης κατέθεσε μήνυση κατά του μετόχου του «τριφυλλιού» για μια δήλωση που είχε κάνει ο τελευταίος στην οποία ανέφερε ότι η Παιανία παραχωρήθηκε στην οικογένεια Βαρδινογιάννη από την ΓΓΑ. Αργότερα σε δήλωσή του ανέφερε: «η λασπολογία έχει και τα όριά της».
Μετά από τον «πόλεμο» ανακοινώσεων μεταξύ του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Ανδρέα Βγενόπουλο, υπήρχε και συνέχεια αλλά με διαφορετικό μέλος της οικογένειας.
Συγκεκριμένα ο Γιώργος Βαρδινογιάννης κατέθεσε μήνυση κατά του μετόχου του «τριφυλλιού» για μια δήλωση που είχε κάνει ο τελευταίος στην οποία ανέφερε ότι η Παιανία παραχωρήθηκε στην οικογένεια Βαρδινογιάννη από την ΓΓΑ.
Υπενθυμίζεται ότι το προπονητικό κέντρο ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και πρόεδρος του κέντρου είναι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.
Θυμηθείτε τις δηλώσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου.
Γιώργος Βαρδινογιάννης: «Η λασπολογία έχει και τα όριά της»…
Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης τοποθετήθηκε για την απόφασή του να καταθέσει μήνυση λέγοντας: «Αναγκάστηκα να έρθω στην εισαγγελία να καταθέσω μήνυση διότι η λασπολογία έχει και τα όριά της. Δεν μπορεί κάποιος που γνωρίζει τα γεγονότα να κάθεται να λασπολογεί και να λέει ότι την Παιανία την έκανα με χορηγία της Γενικής Γραμματείας, απεναντίας μόνο προσκόμματα είχα από την πολιτεία για την Παιανία».
Για να προσθέσει: «Αυτό το οποίο συστηματικά γίνεται τα τελευταία χρόνια, να δηλητηριάζονται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, για μένα είναι απαράδεκτο. Δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα, το θέμα έχει πάει στη Δικαιοσύνη, γιατί κάποτε πρέπει να υπάρξει ένας φραγμός σε αυτή τη μορφή της λασπολογίας προκειμένου να αποκτήσει κάποιος αναγνωρισιμότητα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο πρώην πρωθυπουργός του Νεπάλ συνελήφθη για την αιματηρή καταστολή των διαδηλώσεων της Gen Z
- Τραγικός επίλογος στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης – Ανασύρθηκε η σορός του 34χρονου δύτη
- Το λάθος του Νέντοβιτς: «Δεν έπρεπε να φύγω από τον Παναθηναϊκό»
- Κάλυμνος: Νεκρός 60χρονος αναρριχητής – Εντοπίστηκε σε απόκρημνη πλαγιά
- Ο Τραμπ ξεκίνησε τον πόλεμο στο Ιράν με 5 κύριους στόχους – Έναν μήνα μετά, πόσους έχει επιτύχει;
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Live οι ομιλίες της δεύτερης μέρας



