Ο «Άδικος Κόσμος» του Φίλιππου Τσίτου ταξιδεύει στο Σαν Σεμπαστιάν
Μετά την πολυβραβευμένη «Ακαδημία Πλάτωνος» η νέα ταινία του Φίλιππου Τσίτου πραγματοποιεί την Πέμπτη παγκόσμια πρεμιέρα στο διαγωνιστικό τμήμα του διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν.
Μετά την πολυβραβευμένη «Ακαδημία Πλάτωνος» η νέα ταινία του Φίλιππου Τσίτου πραγματοποιεί την Πέμπτη παγκόσμια πρεμιέρα στο διαγωνιστικό τμήμα του διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν.
Το όνομα του Φίλιππου Τσίτου φιγουράρει δίπλα στις νέες ταινίες άλλων καταξιωμένων δημιουργών, όπως οι Αρτούρο Ριπστάιν, Τέρενς Ντέιβις, Χιροκάζου Κόρε-Έντα, Ζιλί Ντελπί και Σάρα Πόλεϊ.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Aντώνης Καφετζόπουλος, Θεοδώρα Τζήμου, Χρήστος Στέργιογλου.
Λίγα λόγια για την υπόθεση
Ο Σωτήρης είναι προανακριτής της Αστυνομίας. Μια μέρα αποφασίζει να γίνει δίκαιος. Θα αθωώνει όλους αυτούς που έπεσαν στο έγκλημα επειδή δεν είχαν «στον ήλιο μοίρα». Όμως, στην προσπάθειά του να σώσει έναν ακόμα αθώο, σκοτώνει κατά λάθος έναν άνθρωπο.
Η Δώρα είναι η μοναδική μάρτυρας στο έγκλημα. Και ενώ δεν είναι ιδιαίτερα συμπονετική, ο Σωτήρης την νιώθει σαν τον μοναδικό του σύμμαχο. Η «άδικη» Δώρα θα σώσει τον «δίκαιο» Σωτήρη;
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πρόστιμο στη Meta για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών στις πλατφόρμες της – Χιλιάδες ακόμα αγωγές περιμένουν
- Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Μήνυμα ισχύος και αποτροπής
- Η Αλεξάνδρα Ούστα, το αλκοόλ, οι γονείς και οι απώλειες
- Μητσοτάκης για την 25η Μαρτίου: Αναγκαιότητα η επένδυση στην εθνική άμυνα – Η Ελλάδα προχωρά σταθερά και τολμηρά μπροστά
- Ρόδος: Η κυρία Σοφία ετών 82, μαθήτρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ, παρέλασε περήφανα μπροστά σε χιλιάδες κόσμου
- Τασούλας για 25η Μαρτίου: Το 1821, οι πρόγονοί μας ανέλαβαν και εκπλήρωσαν για μας την ευθύνη της ελευθερίας μας




