Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος πραγματοποίησε η ΑΔΕΔΥ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα νέα έκτακτα εισπρακτικά μέτρα και στις προωθούμενες απολύσεις στο Δημόσιο πραγματοποίησε η ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος. Συγκέντρωση στον ίδιο χώρο πραγματοποίησαν και εργαζόμενοι στους δήμους.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα νέα έκτακτα εισπρακτικά μέτρα και στις προωθούμενες απολύσεις στο Δημόσιο πραγματοποίησε η ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Η ΑΔΕΔΥ εκφράζει την εκτίμηση ότι κυβέρνηση και τρόικα ετοιμάζονται να εξαπολύσουν «νέα βάρβαρη επίθεση στον κόσμο της εργασίας και σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία».
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε και η ΠΟΕ-ΟΤΑ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, τις απολύσεις και το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας.
Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, όπου έκαψαν συμβολικά εκκαθαριστικά της Εφορίας με την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης.