Με εύκολη εκτός έδρας νίκη 4-0 επί της Τερέκ Γκρόζνι συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο ρωσικό πρωτάθλημα η Λοκομοτίβ Μόσχας. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο με δύο πέναλτι του Γκλουσάκοφ, στο 21′ και στο 44′, ενώ στο 47′ ο Φελίπε Καϊσέδο και στο 88΄ ο Μαϊκόν έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της Λοκομοτίβ. Ο Ζοζέ Κουσέιρο παρέταξε τους Γκιγιέρμε, Μπούρλακ, Ντα Κόστα, Ιλιτς, Γιανμπάεφ, Γκλουσάκοφ (54′ Ταράσοφ), Ιγκνιάτεφ (79′ Λοσκόφ), Οντζόεφ, Καϊσέδο (70′ Σίτσεφ), Μαϊκόν.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Μέσα από μια σκληρή ανακοίνωση, η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Σενεγάλης (FSF) περιέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει πριν από τον τελικό της Κυριακής στο Ραμπάτ.
Ο CEO της Euroleague, Παούλιους Μοτιεγιούνας εξαπέλυσε τα βέλη του για το NBA Europe τονίζοντας ότι δεν είναι βέβαιος για την προοπτική της διοργάνωσης και πώς θα λειτουργήσει στην πράξη.
Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν δεν απασχολεί την επικαιρότητα για κάποιο γκολ, μια ανάλυση ή μια τηλεοπτική ατάκα, αλλά για μια βαθιά ανθρώπινη απόφαση: να αποσυρθεί προσωρινά από την τηλεόραση για να σταθεί δίπλα στη σύζυγό του