Το δίλημμα του Βαλβέρδε για τον Άριελ Ιμπαγάσα
Ένας ευχάριστος πονοκέφαλος «ταλαιπωρεί» εδώ και λίγες ώρες τον Ερνέστο Βαλβέρδε εν όψει του αγώνα της Τρίτης του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Άριελ Ιμπαγάσα προπονήθηκε χωρίς να νιώσει καμία ενόχληση και δείχνει έτοιμος να αγωνιστεί, έστω και για λίγο, στο ματς με τους Γάλλους και πλέον ο Βαλβέρδε σκέφτεται αν θα τον πάρει στην αποστολή από τη στιγμή που έχει μόνο δύο προπονήσεις στα πόδια του.
Ένας ευχάριστος πονοκέφαλος «ταλαιπωρεί» εδώ και λίγες ώρες τον Ερνέστο Βαλβέρδε εν όψει του αγώνα της Τρίτης του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Άριελ Ιμπαγάσα προπονήθηκε χωρίς να νιώσει καμία ενόχληση και δείχνει έτοιμος να αγωνιστεί, έστω και για λίγο, στο ματς με τους Γάλλους και πλέον ο Βαλβέρδε σκέφτεται αν θα τον πάρει στην αποστολή από τη στιγμή που έχει μόνο δύο προπονήσεις στα πόδια του.
Ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να έχει στην προπόνηση της Δευτέρας τετ-α-τετ με τον Αργεντινό άσο, προκειμένου να «τσεκάρει» την κατάστασή του.
Αν διαπιστώσει ότι ο «Κάνιο» μπορεί να προσφέρει, τότε σίγουρα θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή των Πειραιωτών με τη Μαρσέιγ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο εισαγγελέας της Νότιας Κορέας ζητά 10ετή ποινή φυλάκισης για τον πρώην πρόεδρο Γιουν
- Τσουκαλάς: Είναι κρίσιμο να στηρίξουμε τους αγρότες – Η κυβέρνηση μεθόδευσε την ταλαιπωρία των εκδρομέων
- Απίστευτη στιγμή: Ο Σακίλ Ο’Νιλ πέρασε… μέσα από το videowall της εκπομπής (vid)
- Συνέλαβαν τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία στο Κολωνάκι – Την νάρκωσε και μετά την έκαψε
- Bloomberg: Διακοπές στην Ελλάδα; Όχι καλοκαίρι, ούτε Μύκονος και Σαντορίνη – Πού να πάτε
- Μυθικός Γιόκιτς ανήμερα των Χριστουγέννων: Έκανε την τρίτη καλύτερη επιθετική επίδοση στην ιστορία του NBA