Άνετη πρόκριση για Μάρει και Ναδάλ στα προημιτελικά του US Open
Ο Ράφα Ναδάλ και ο Άντι Μάρεϊ την πρόκριση στα προημιτελικά του US Open και ενδέχεται να αναμετρηθούν στα ημιτελικά του τουρνουά. Ο Ναδάλ νίκησε 7-6 (7-1), 6-1, 6-2 τον Ζιλ Μέλερ από το Λουξεμβούργο, ενώ ο Μάρεϊ πάλι εκμεταλλεύθηκε τη νευρικότητα του πρωτοεμφανιζόμενου στους «16» Αμερικάνου Ντόναλντ Γιανγκ με 6-2, 6-3, 6-3. Την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του USA Open τένις εξασφάλισαν οι Σερένα Ουίλιαμς και Σαμάνθα Στόσουρ.
Ο Ράφα Ναδάλ και ο Άντι Μάρεϊ την πρόκριση στα προημιτελικά του US Open και ενδέχεται να αναμετρηθούν στα ημιτελικά του τουρνουά. Ο Ναδάλ νίκησε 7-6 (7-1), 6-1, 6-2 τον Ζιλ Μέλερ από το Λουξεμβούργο, ενώ ο Μάρεϊ πάλι εκμεταλλεύθηκε τη νευρικότητα του πρωτοεμφανιζόμενου στους «16» Αμερικάνου Ντόναλντ Γιανγκ με 6-2, 6-3, 6-3.
«Καθάρισαν» Σερένα, Στόσουρ
Την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του USA Open τένις εξασφάλισαν οι Σερένα Ουίλιαμς και Σαμάνθα Στόσουρ. Η Αμερικανίδα σταρ, πρώην Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, ετοιμάζεται να πανηγυρίσει τον 14ο τίτλο Grand Slam. Η Ουίλιαμς επικράτησε με 2-0 σετ (7-5, 6-1) της Ρωσίδας Αναστασίας Παβλιουτσένκοβα, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο σερβίς.
Όσον αφορά την Αυστραλέζα πρωταθλήτρια, νίκησε για έβδομη σερί φορά την περυσινή φιναλίστ της διοργάνωσης και Νο2 του ταμπλό, τη Ρωσίδα Βέρα Ζβονάρεβα, με 2-0 σετ (6-3, 6-3) και γίνεται η πρώτη αθλήτρια από τη χώρα της Ωκεανίας από το 1984 που θα αγωνιστεί στην τετράδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραγωδία στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Ενας νεκρός και δύο τραυματίες σε σύγκρουση πέντε οχημάτων
- Δασμοί: Εφετείο απορρίπτει το αίτημα της κυβέρνησης Τραμπ να καθυστερήσει η διαδικασία των αποζημιώσεων
- Ιράν: Θα ήταν χαζό να θεωρήσουμε πως όσα συμβαίνουν μακριά από τα σύνορά μας δεν μας αφορούν, λέει η Μελόνι
- Ιράν: Χτυπήθηκε από drones το αρχηγείο του στρατού της Αυστραλίας στη Μέση Ανατολή
- Λίβανος: Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μανάρ μεταδίδει ότι βομβαρδίστηκε από το Ισραήλ
- Φωτιά μετά από έκρηξη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ
