Σε σκληρές, αλλά αναγκαίες αποφάσεις προχώρησε η ελληνική ομοσπονδία του χάντμπολ, καθώς, έπειτα από τις τεράστιες οικονομικές περικοπές από την Πολιτεία, το διοικητικό συμβούλιο γνωστοποίησε ότι δεν θα δηλώσει τις «μικρές» Εθνικές ομάδες στους προκριματικούς αγώνες των διεθνών διοργανώσεων.

Δηλαδή τη δίχως προπονητή Εθνική νέων (στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος), την Εθνική εφήβων (στα προκριματικά του παγκοσμίου) και την Εθνική νεανίδων (στα προκριματικά του ευρωπαϊκού

Δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί και με την «ακέφαλη» Εθνική γυναικών μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Βέλιμιρ Πένιοβιτς.

Ήταν γνωστό ήδη από την Τρίτη ότι το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών θα διεξαχθεί με έντεκα ομάδες μετά την παραίτηση των Βριλησσίων και την άρνηση των Ποσειδώνα Λουτρακίου και Αρίωνα Πτολεμαΐδας να πάρουν τη θέση του.

Με μια ομάδα λιγότερη θα διεξαχθεί και ο Α’ Όμιλος της Α2 Γυναικών μετά την παραίτηση του ΓΣ Κορωπίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ