Νέα προσφυγή στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για κακοδικία από την Επιτροπή Εφέσεων στις υποθέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, κατέθεσαν την Παρασκευή οι ΠΑΕ Λάρισα και Πανσερραϊκός.
Νέα προσφυγή στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για κακοδικία από την Επιτροπή Εφέσεων στις υποθέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, κατέθεσαν την Παρασκευή οι ΠΑΕ Λάρισα και Πανσερραϊκός.
Οι δύο ΠΑΕ αντικρούουν τα επιχειρήματα της Επιτροπής Εφέσεων όπως αυτά διατυπώθηκαν στο σκεπτικό των αποφάσεών που είδαν το φως της δημοσιότητας την περασμένη Τρίτη, υποστηρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα για άλλα αδικήματα κλήθηκαν σε απολογία και με διαφορετικές διατάξεις καταδικάστηκαν σε αφαίρεση 10 και 8 βαθμών αντίστοιχα.
Η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός παράλληλα απέστειλαν εξώδικο στη Σούπερ Λίγκα ζητώντας να μην συμπληρώσει τη 16άδα του πρωταθλήματος, να μην προβιβάσει δηλαδή καμία ομάδα στη θέση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, προτού η προσφυγή τους τελεσιδικήσει στα αρμόδια δικαστήρια.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
LIVE: Νιούκαστλ – Σάντερλαντ. Παρακολουθήστε live στις 14:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νιούκαστλ – Σάντερλαντ για την 31η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ, ο ταλαντούχος άλτης με την καλύτερη επίδοση στον κόσμο τη φετινή σεζόν – Το προφίλ του 21χρονου Βούλγαρου που «απειλεί» τον Τεντόγλου στον αποψινό τελικό του μήκους.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας