Ελληνική συμμετοχή σε τρία αθλήματα στο Παγκόσμιο υγρού στίβου
Σε τρία αθλήματα υπάρχει ελληνική συμμετοχή στο πρόγραμμα της Πέμπτης και 6ης ημέρας του 14ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου, που διεξάγεται στη Σαγκάη. Στην ανοιχτή θάλασσα, που έχει χαρίσει έως τώρα τα δύο μετάλλια στην ελληνική αποστολή (χρυσό-χάλκινο) διεξάγονται στη Τζίνσαν Σίτι Μπιτς, στην παραλία Χανγκζού της Σαγκάης, τα 5χλμ. του ομαδικού. Με τη συμμετοχή του παγκόσμιου πρωταθλητή Σπύρου Γιαννιώτη, που είναι και το αγώνισμα του, της «χάλκινης» Μαριάννας Λυμπερτά και του Αντώνη Φωκαϊδη, με στόχο να τριτώσουν τα ελληνικά μετάλλια.
Σε τρία αθλήματα υπάρχει ελληνική συμμετοχή στο πρόγραμμα της Πέμπτης και 6ης ημέρας του 14ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου, που διεξάγεται στη Σαγκάη. Στην ανοιχτή θάλασσα, που έχει χαρίσει έως τώρα τα δύο μετάλλια στην ελληνική αποστολή (χρυσό-χάλκινο) διεξάγονται στη Τζίνσαν Σίτι Μπιτς, στην παραλία Χανγκζού της Σαγκάης, τα 5χλμ. του ομαδικού.
Με τη συμμετοχή του παγκόσμιου πρωταθλητή Σπύρου Γιαννιώτη, που είναι και το αγώνισμα του, της «χάλκινης» Μαριάννας Λυμπερτά και του Αντώνη Φωκαϊδη, με στόχο να τριτώσουν τα ελληνικά μετάλλια.
Στις καταδύσεις Αλέξανδρος Μάνος και Στέφανος Παπαρούνας, θα προσπαθήσουν να πετύχουν ατομικά ότι δεν κατάφεραν στα 3μ. των συγχρονισμένων καταδύσεων των ανδρών, να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό. Μόνο που αύριο θα πρέπει να περάσουν και τη διαδικασία του ημιτελικού.
Στο πόλο γυναικών η εθνική ομάδα παίζει την πρωτιά στον όμιλο με αντίπαλο τη Ρωσία (05.50). Με δεδομένο ότι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση δεν έδειξαν τον καλό τους εαυτό, ίσως ήρθε η ώρα να κάνουν το καλό τους παιχνίδι και να πάρουν απευθείας την πρόκριση για την 8άδα και να έχουν και ευκολότερο αντίπαλο εκεί. Αν κι η προϊστορία δεν είναι υπέρ μας, καθώς σε 5 αγώνες σε παγκόσμια πρωταθλήματα έχουμε 1 ισοπαλία, 4 ήττες και καμία νίκη και τα γκολ 37 υπέρ και 46 κατά.
Αναλυτικά το πρόγραμμα (σε ώρες Ελλάδος):
Κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας
04:00 Ομαδικό 5χλμ.
Συγχρονισμένη Κολύμβηση
12.00 Κόμπο Ομαδικό-Τελικός
Καταδύσεις
14.00 3μ. ανδρών προημιτελικός (Μάνος-Παπαρούνας)
19.00 3μ. ανδρών ημιτελικός
22.15 10μ. γυναικών Τελικός
ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
04.30 Βραζιλία-Ισπανία (Γ΄ όμιλος)
05.50 Ελλάδα-Ρωσία (Γ΄ όμιλος)
07.10 Νότιος Αφρική-Κούβα (Δ΄ όμιλος)
08.30 Ολλανδία-Ουγγαρία (Α΄ όμιλος)
12.00 Καζακστάν-ΗΠΑ (Α’ όμιλος)
13.20 Αυστραλία-Ουζμπεκιστάν (Β΄ όμιλος)
14.40 Ν. Ζηλανδία-Καναδάς (Β΄ όμιλος)
14.00 Ιταλία-Κίνα (Δ΄ όμιλος)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο φόβος νέων αποκαλύψεων για τις υποκλοπές στοιχειώνει το Μαξίμου
- Κέρκυρα: 47χρονος έκρυβε ναρκωτικά στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου – Επιτέθηκε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψη
- Ακαδημία Βιασμού: χιλιάδες άντρες εκπαιδεύονται πώς να ναρκώνουν και να βιάζουν τις συζύγους τους
- Συνελήφθη 19χρονος στο «Ελ. Βενιζέλος» με 4.650 λαθραία πακέτα τσιγάρα στις αποσκευές του
- Το νέο συλλεκτικό αυτοκίνητο του Στέφανου Τσιτσιπά – Supercar αξίας 1 εκατ. ευρώ (pics+vids)
- O Λευκός Οίκος επέστρεψε με τρεις ακόμη αινιγματικές αναρτήσεις





