Ο τελευταίος Χάρι Πότερ γράφει εισπρακτική ιστορία…
Ø 174.589 εισιτήρια στις ελληνικές αίθουσες σε 6 ημέρες. Ø 169,2 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ, το καλύτερο άνοιγμα τριημέρου όλων των εποχών. Ø Ρεκόρ ανοίγματος πρώτης μέρας με 91,1 εκατομμύρια δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ø 312,3 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις στο international box office. Ø 481,5 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις μέχρι τώρα σε όλο τον κόσμο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας