Ο Γιάννης Μίχας νέος πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων
Ο Γιάννης Μίχας τοποθετήθηκε πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη θέση του παραιτηθέντος, Γ.Ι.Νυχά.
Ο Γιάννης Μίχας τοποθετήθηκε πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη θέση του παραιτηθέντος, Γ.Ι.Νυχά.
Ο Γιάννης Μίχας από το 2003 έως το 2010 διετέλεσε Νομάρχης Πειραιά και ασχολήθηκε με τον τομέα του ελέγχου και της προστασίας των τροφίμων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την οκταετία 2003-2010, πραγματοποιήθηκαν από την Νομαρχία περισσότεροι από 175.000 έλεγχοι, με αποτέλεσμα την κατάσχεση, ή την απαγόρευση εισόδου στην χώρα σε πάνω από επτά εκατομμύρια τόνους ακατάλληλων για κατανάλωση τροφίμων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- O Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βαλένθια και ψάχνει την 5η σερί νίκη του στη Euroleague
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
- Η δεύτερη… νιότη του Νάντο Ντε Κολό στη Βιλερμπάν (vids)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διαβατά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442