Δεύτερη η Μιλλούση στους ασύμμετρους ζυγούς στο Μίτινγκ Γκογιάνγκ
Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε η Βάσω Μιλλούση στους ασύμμετρους ζυγούς, στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά ενόργανης γυμναστικής "Korea Cup 2011", στην πόλη Γκογιάνγκ της Κορέας. Η 27χρονη πρωταθλήτρια συγκέντρωσε 13,525 βαθμούς και κατετάγη 2η στο αγώνισμα, πίσω από τη Γιαπωνέζα Ασούκο Τεραμότο (14,225 β.). Την τριάδα συμπλήρωσε η Τζέσικα Λόπες από τη Βενεζουέλα (12,525 β.).
Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε η Βάσω Μιλλούση στους ασύμμετρους ζυγούς, στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά ενόργανης γυμναστικής «Korea Cup 2011», στην πόλη Γκογιάνγκ της Κορέας. Η 27χρονη πρωταθλήτρια συγκέντρωσε 13,525 βαθμούς και κατετάγη 2η στο αγώνισμα, πίσω από τη Γιαπωνέζα Ασούκο Τεραμότο (14,225 β.). Την τριάδα συμπλήρωσε η Τζέσικα Λόπες από τη Βενεζουέλα (12,525 β.).
Αύριο, Κυριακή, η Βάσω Μιλλούση θα αγωνιστεί στη δοκό ισορροπίας, ενώ στους άνδρες ο Λευτέρης Κοσμίδης θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του στις ασκήσεις εδάφους.
Ο προπονητής της Μιλλούση, Κώστας Σιούτης. σχολίασε μετά την επιτυχία της αθλήτριάς του: «Η Βάσω τα πήγε καλά, στην επανεμφάνισή της σε αγώνες έπειτα από δύο μήνες. Ελπίζουμε να έχει επιτυχημένη παρουσία και την Κυριακή στη δοκό, όπου έχουμε ετοιμάσει ένα καινούργιο στοιχείο στην είσοδο του προγράμματος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η ανάρτηση μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του
- «Πρεμιέρα» την Πέμπτη για το εορταστικό ωράριo – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
- Αργυρώ – Γιορτινό Τραπέζι: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Τα φετινά trends στη γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού
- Αλλαγή σκυτάλης στο Μαϊάμι μετά από 28 χρόνια – Νίκησαν οι Δημοκρατικοί στο προπύργιο των Ρεπουμπλικάνων
- Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για το ματς με τον Λεβαδειακό


