
Έχουμε κρίση του καπιταλισμού και όχι κρίση χρέους, δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα
«Έχουμε κρίση του κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού συστήματος, του καπιταλισμού και όχι κρίση χρέους» δήλωσε η γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας το Σάββατο στις εκδηλώσεις του 20ου αντιιμπεριαλιστικού διημέρου της ΚΝΕ, που φέτος πραγματοποιείται στο κάμπινγκ του ΕΟΤ στα Καμένα Βούρλα.
«Έχουμε κρίση του κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού συστήματος, του καπιταλισμού και όχι κρίση χρέους» δήλωσε η γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας το Σάββατο στις εκδηλώσεις του 20ου αντιιμπεριαλιστικού διημέρου της ΚΝΕ, που φέτος πραγματοποιείται στο κάμπινγκ του ΕΟΤ στα Καμένα Βούρλα.
«Το χρέος είναι επακόλουθο κι αν ο λαός δεν σηκώσει κεφάλι σχεδιασμένα, οργανωμένα και προσανατολισμένα, τότε και μετά από 50 χρόνια θα συνάπτονται δάνεια και θα πληρώνουμε ασήκωτα χρέη» είπε η γραμματέας του ΚΚΕ.
Επίσης υπογράμμισε ότι «σε αυτό το πανέμορφο κάμπινγκ του ΕΟΤ αναδεικνύονται οι μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν στην Ελλάδα για κοινωνικό τουρισμό των νέων, των νέων ζευγαριών, είτε δωρεάν για αυτούς που έχουν πολύ χαμηλά εισοδήματα, είτε πολύ φθηνά για τους υπόλοιπους.
» Και όμως αυτό το κάμπινγκ, από ό,τι φαίνεται, θα πουληθεί μαζί με το Ελληνικό, για να το απολαμβάνουν οι λίγοι πλούσιοι που δεν θα αφήνουν ούτε ένα ευρώ στην γύρω περιοχή. Διεκδικούμε φθηνό ή δωρεάν κοινωνικό τουρισμό, καλοκαίρι και Σαββατοκύριακα για τους νέους ανθρώπους και τα νέα ζευγάρια» σημείωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΣΥΡΙΖΑ: Πού πάνε τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης; – Διαφήμιση 828.000€ για σιδηροδρομικά που δεν έγιναν
- Ο νέος τουριστικός χάρτης: Γιατί αλλάζουν οι προορισμοί και τι σημαίνει για την οικονομία
- «Κρυφός φόρος» η ακρίβεια στα τρόφιμα – Ο δραματικός αντίκτυπός της στην καθημερινότητα
- «Με έκαψε σήμερα» – Ο Τιμοτέ Σαλαμέ αποκαλύπτει το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
- Ερώτηση Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ: Σοβαρά στοιχεία για την ύπαρξη σκανδάλου στην διαχείριση κονδυλίων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ
- ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Κλαβέλ – Πολλά προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού
- Στο ΕΚ θα μιλήσουν την Τρίτη Καρυστιανού, Ράμμος, Φαραντούρης για την υπεροχή του Ευρωπαϊκού Δικαίου σε υποθέσεις διαφθοράς
- Απάντηση Χαρίτση σε Τσίπρα: «Λαϊκό Μέτωπο του ενός δεν υπήρξε ποτέ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442