Συμφωνία της ΑΕΚ με τον Χοσέ Κάρλος και τον Κάλα
Σε συμφωνία με τους δύο Ισπανούς άσους της Σεβίλλης Χοσέ Κάρλος και Κάλα ήρθε η ΑΕΚ, η οποία ως το βράδυ της Τρίτης αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτησή τους. Η Ένωση ανέβασε τις προσφορές της στις 250.000 ευρώ συν μπόνους στον Κάλα και 180.000 ευρώ συν μπόνους στον Χοσέ Κάρλος και έτσι ήλθε η συμφωνία.
Σε συμφωνία με τους δύο Ισπανούς άσους της Σεβίλλης Χοσέ Κάρλος και Κάλα ήρθε η ΑΕΚ, η οποία ως το βράδυ της Τρίτης αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτησή τους.
Η Ένωση ανέβασε τις προσφορές της στις 250.000 ευρώ συν μπόνους στον Κάλα και 180.000 ευρώ συν μπόνους στον Χοσέ Κάρλος.
Έτσι οι δύο Ισπανοί άσοι συμφώνησαν με την διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» και πλέον απομένει να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή τους και τυπικά. Αυτό θα συμβεί το βράδυ της Τρίτης, όταν η Σεβίλλη θα αποστείλει το έγγραφο δανεισμού του Κάλα και την ελευθέρας του Χοσέ Κάρλος.
Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Εγγλέζου
Εν τω μεταξύ η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι «ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων (U-20) του συλλόγου Νίκος Εγγλέζου υπέγραψε σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 30/6/2014 με ισχύ από 12/7/2011».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο στα φιλικά του Μαρτίου η Πορτογαλία
- Η Κούβα απορρίπτει αλλαγή του Σοσιαλισμού ή απομάκρυνση του προέδρου Μιγκέλ Ντίας-Κανέλ
- Επιχείρηση της Τροχαίας στον Λυκαβυττό – Πρόστιμο 2.000 σε οδηγό που έκανε drift
- Και τώρα Κολομβία; Ποινικές έρευνες στις ΗΠΑ για τον πρόεδρο της χώρας
- Επιστολή Ανδρουλάκη στους προέδρους ΣΥΡΙΖΑ, Νέας Αριστεράς για θεματικό τραπέζι διαλόγου στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
- Εντοπίστηκε αρχέγονο άστρο που αποκαλύπτει τα μυστικά του πρώιμου σύμπαντος (βίντεο)
