Μηχανογραφικά χωρίς… βαθμολογίες καταθέτουν από την Παρασκευή οι υποψήφιοι
Σύγχυση επικρατεί μεταξύ των υποψηφίων για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι οποίοι ετοιμάζονται να καταθέσουν τα μηχανογραφικά τους από την Παρασκευή. Η σύγχυση οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν εκδοθεί ακόμη οι βαθμολογίες, τις οποίες θα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι πριν αρχίσει η κατάθεση των δελτίων.
Σύγχυση επικρατεί μεταξύ των υποψηφίων για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι οποίοι ετοιμάζονται να καταθέσουν τα μηχανογραφικά τους από την Παρασκευή.
Η σύγχυση οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν εκδοθεί ακόμη οι βαθμολογίες, τις οποίες θα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι πριν αρχίσει η κατάθεση των δελτίων.
Πρόκειται για πρωτοφανή ανατροπή των εξεταστικών δεδομένων, καθώς κάθε χρόνο τα μηχανογραφικά δελτία συμπληρώνονται αφού ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων. Και αυτό γιατί οι υποψήφιοι διάλεγαν την σχολή τους αφού, πρώτα, μάθαιναν τις βαθμολογίες τους.
Όλοι στην εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας αλλά και οι οικογένειες των υποψηφίων ανέμεναν ότι εφόσον δόθηκε η ημερομηνία της 17ης Ιουνίου ως ημέρα έναρξης της συμπλήρωσης των μηχανογραφικών δελτίων, τότε η τελευταία ημέρα για την ανακοίνωση των βαθμολογιών, θα ήταν η αυριανή, δηλαδή Πέμπτη.
Κάθε χρόνο οι υποψήφιοι είχαν στην διάθεση τους τουλάχιστον 15 ημέρες για να συμπληρώσουν τα μηχανογραφικά τους δελτία, καθώς πρόκειται για διαδικασία που απαιτεί χρόνο και συγκέντρωση.
Εάν λοιπόν οι βαθμολογίες δοθούν τελικά στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ήδη οι υποψήφιοι έχουν χάσει δυο ή τρεις ημέρες.
Από εφέτος η υποβολή των μηχανογραφικών των υποψηφίων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, θα γίνεται αποκλειστικά μέσω Διαδικτύου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας