Σε αρνητικό έδαφος έκλεισε την εβδομάδα το Χρηματιστήριο
Παρά το θετικό άνοιγμα, το Χρηματιστήριο Αθηνών έκλεισε με πτώση 0,81% στις 1.252,38 μονάδες καθώς από το μέσο της συνεδρίασης άρχισε η υποχώρηση του δείκτη με οδηγό τις τράπεζες. Ο τζίρος κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα και διαμορφώθηκε στα 73,1 εκατομμύρια ευρώ. Ενδοσυνεδριακά ο γενικός δείκτης κατέγραφε κέρδη έως και 1,30%, καταγράφοντας ανώτερη τιμή στις 1.279,01 μονάδες.
Παρά το θετικό άνοιγμα, το Χρηματιστήριο Αθηνών έκλεισε με πτώση 0,81% στις 1.252,38 μονάδες καθώς από το μέσο της συνεδρίασης άρχισε η υποχώρηση του δείκτη, με οδηγό τις τράπεζες.
Ο τζίρος κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα και διαμορφώθηκε στα 73,1 εκατομμύρια ευρώ.
Ενδοσυνεδριακά ο γενικός δείκτης κατέγραφε κέρδη έως και 1,30%, καταγράφοντας ανώτερη τιμή στις 1.279,01 μονάδες.
Σε εβδομαδιαία βάση ο δείκτης κατέγραψε απώλειες σε ποσοστό 6,09%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε την Παρασκευή πτώση σε ποσοστό 1,12%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,25% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 1,14%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της MIG (+3,39%), της Ελλάκτωρ (+2,19%) και της Marfin Popular Bank (+1,61%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Atebank (-4,31%), της Alpha Bank (-3,67%) και της Εθνικής (-3,06%).
Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες της Τεχνολογίας (+3,71%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+1,81%).
Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες των Τραπεζών (-2,04%) και των Πρώτων Υλών (-1,23%).
Ανοδικά κινήθηκαν 50 μετοχές, 69 πτωτικά και 66 παρέμειναν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: CPI +9,09%, Μύλοι Λούλη +8,43%, Καθημερινή +8,16% και J&P ΑΒΑΞ +7,46%.
Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Spider-Πέτσιος -11,76%, Profile -11,36%, Μουζάκης (κ) -10,00% και Ιντεάλ (κο) -10,00%.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας