Ο Παναθηναϊκός δεν κινδυνεύει να χάσει μόνο το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, αλλά ακόμη και το εισιτήριο για το Europa League! Δηλαδή και τα 4-5 εκατ. ευρώ που δίνει η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση. Εάν οι Πράσινοι καταταγούν τέταρτοι στα πλέι οφ (πέμπτοι στη συνολική βαθμολογία) και η ΑΕΚ βγει πρώτη, τότε οι Κιτρινόμαυροι θα πάρουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ατρόμητος θα κερδίσει το εισιτήριο για το Europa League ως φιναλίστ του Κυπέλλου (επειδή η ΑΕΚ αλλάζει διοργάνωση) και ο πέμπτος δεν θα βγει στην Ευρώπη!
Ο Παναθηναϊκός δεν κινδυνεύει να χάσει μόνο το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, αλλά ακόμη και το εισιτήριο για το Europa League! Δηλαδή και τα 4-5 εκατ. ευρώ που δίνει η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση.
Εάν οι Πράσινοι καταταγούν τέταρτοι στα πλέι οφ (πέμπτοι στη συνολική βαθμολογία) και η ΑΕΚ βγει πρώτη, τότε οι Κιτρινόμαυροι θα πάρουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ατρόμητος θα κερδίσει το εισιτήριο για το Europa League ως φιναλίστ του Κυπέλλου (επειδή η ΑΕΚ αλλάζει διοργάνωση) και ο πέμπτος δεν θα βγει στην Ευρώπη! Μένει μέχρι να… φύγει
Η ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου προκάλεσε σενάρια αντικατάστασης του Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά από τον Παναθηναϊκό έλεγαν το βράδυ της Κυριακής ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Πορτογάλο τεχνικό.
Η αλήθεια είναι ότι ο Φερέιρα έχει χάσει και τους τελευταίους υποστηρικτές που είχε στην ομάδα, αφού όλοι διαπιστώνουν ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί το ούτως ή άλλως βαρύ κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.
Ωστόσο, η σειρά των αγώνων είναι τόσο κοντινή που δεν υπάρχει… χρόνος για αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Εκτός κι αν οι Πράσινοι επιλέξουν να πάνε με λύση τύπου Γιάτσεκ Γκμοχ! Eπεισόδιο Νίνη-Μπέου
Αν και η ατμόσφαιρα δεν ήταν τόσο εκρηκτική όσο στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, ο Αχιλλέας Μπέος κατάφερε να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας με την συμπεριφορά του. Πιο συγκεκριμένα, στο ημίχρονο του αγώνα ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου «έκοβε βόλτες» -όπως συνηθίζει- στα αποδυτήρια και συνομιλούσε με τους διαιτητές. Κάποια στιγμή ο Σισέ έκανε παράπονα στον τέταρτο διαιτητή για να έρθει ο Νίνης να τον πάρει. Οταν κοίταξε προς το μέρος του, ο πρόεδρος του Βόλου τον έβρισε «προτρέποντάς» τον να πάει προς τα αποδυτήρια.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, η… επίσκεψη του ατζέντη του στο ΣΕΦ άναψε… φωτιές και τα σενάρια στο εξωτερικό για επαφές με τον Ολυμπιακό δίνουν και παίρνουν – Τα δεδομένα στην περίπτωση του Αμερικανού
Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ηρακλή (13:00) και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο (16:00), στο σημερινό πρόγραμμα για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΛ Novibet στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους Πειραιώτες να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας (19:00)- Εκτός έδρας «μάχη» για ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο, η ΑΕΚ υποδέχεται την Κηφισιά στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας