Με μικρή πτώση άνοιξε η εβδομάδα για το Χρηματιστήριο
Σε υποτονικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας , με την επικράτηση ήπιων πτωτικών τάσεων. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.429,12 μονάδες σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 0,39%.
Σε υποτονικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας , με την επικράτηση ήπιων πτωτικών τάσεων. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.429,12 μονάδες σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 0,39%.
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 56,680 εκατ. ευρώ. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,46%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,35% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 0,61%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές του ΟΠΑΠ +1,47% και της ΔΕΗ+1,16%.
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Atebank(-4,35%), του Τ.Τ (-3,45%) και της Μarfin Popular Bank(-2,44%).
Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες της Τεχνολογίας+2,69%, των Προσωπικών Προϊόντων +2,03% και των Ασφαλειών +1,72%. Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες των Μέσων Ενημέρωσης -8,11%, των Χημικών -1,85% και των Τροφίμων -1,85%.
Συνολικά, 70 μετοχές κινήθηκαν ανοδικά, 78 πτωτικά και 46 παρέμειναν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Centric Πολυμέσα +11,11%, Μηχανική(πο) +10,00%, Ακρίτας +9,80% και Αθηνά +9,52%. Αντίθετα, τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές:Audiovizual -9,76%, Παϊρης Πλαστικών -8,57%, Ιλυδα -8,57% και P.C. Systems -8,33%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Mega-Cancel: Το προσωπικό του πρώην πρίγκιπα Άντριου αρνείται να εργαστεί για αυτόν στη σκιά του σκανδάλου Έπσταϊν
- Πέπλο ομίχλης κάλυψε τη Θεσσαλονίκη – Καθυστερήσεις στις πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
- Ποιοι πετάνε τη σκούφια τους στη Ρωσία με τα αρχεία Έπσταϊν
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Τα επόμενα βήματα και ο κίνδυνος απώλειας της ελληνικής ιθαγένειας
- Ο Ρονάλντο συνέχισε την «απεργία» του και ο κόσμος της Αλ Νασρ τον στήριξε (pics)
- Νέα αύξηση τιμών στα σούπερ μάρκετ – Ποια προϊόντα οδήγησαν στην άνοδο [πίνακες]
- Ουκρανία: Ο Τραμπ βιάζεται να κλείσει τη συμφωνία, ο Ζελένσκι συναντά τους Ευρωπαίους και μεγάλο μέρος της χώρας δεν έχει ρεύμα
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Ερευνούν τη διαδρομή του χρήματος οι Αρχές – Οι εταιρείες «οχήματα» και η παραίτηση Στρατινάκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)




















![Νέα αύξηση τιμών στα σούπερ μάρκετ – Ποια προϊόντα οδήγησαν στην άνοδο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/61341301-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442