Ισπανικά χταπόδια μιμούνται τον… Πολ και προβλέπουν τον νικητή του «el clasico»
Τη δόξα του μακαρίτη Πολ, του διάσημου χταποδίου που προέβλεψε με επιτυχία το νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής, ζήλεψαν οι ιδιοκτήτες ενός ενυδρείου στην Ισπανία, ρίχνοντας στη «μάχη» της πρόβλεψης δύο χταπόδια. Στόχος να προβλέψουν τον νικητή του «el clasico» Ρεάλ-Μπαρτσελόνα.
Τη δόξα του μακαρίτη Πολ, του διάσημου χταποδίου που προέβλεψε με επιτυχία το νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής, ζήλεψαν οι ιδιοκτήτες ενός ενυδρείου στην Ισπανία, ρίχνοντας στη «μάχη» της πρόβλεψης δύο χταπόδια.
Στόχος να προβλέψουν τον νικητή του «el clasico» Ρεάλ-Μπαρτσελόνα.
Οι υπεύθυνοι του ενυδρείου τοποθέτησαν δύο κυλίνδρους στο χώρο που ζουν τα χταπόδια με τις ενδείξεις των δύο ομάδων.
Το ένα από τα δύο χταπόδια (με το όνομα Ινιέστα!) προέβλεψε τη νίκη της Ρεάλ, ενώ το δεύτερο χταπόδι (με το όνομα… Ίκερ) προέβλεψε ισοπαλία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ναν ή Χέιζ-Ντέιβις: Τελικά ποιος παίρνει τα περισσότερα χρήματα;
- Δήμος Αθηναίων: Ξεκινούν οι διαδικασίες για τη σύσταση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Αθηναίων
- «Απαράδεκτη συμπεριφορά»: Ο Άντριου αποκάλυπτε στον Επτσάιν εμπιστευτικές πληροφορίες Βρετανών αξιωματούχων;
- Βόλος: Άγρια επίθεση αδέσποτου σκύλου σε μαθητή – Στο χειρουργείο με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο
- Η Ρωσία μπλοκάρει WhatsApp και Telegram για να προωθήσει το κρατικό app επικοινωνίας
- Μέσι: Η Ιντερ Μαϊάμι γίνεται η πιο πολύτιμη ομάδα του MLS


