Σε ξεκαθάρισμα προσωπικών ή οικονομικών διαφορών αποδίδουν αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 39χρονου αργά το βράδυ της Τετάρτης στη Βούλα. Λίγα λεπτά μετά τις 23.00 στην οδό Αθηνών 31, τη στιγμή που το θύμα πάρκαρε το αυτοκίνητο του, δυο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση. Το θύμα διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και εξέπνευσε.
Σε ξεκαθάρισμα προσωπικών ή οικονομικών διαφορών αποδίδουν αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 39χρονου αργά το βράδυ της Τετάρτης στη Βούλα.
Λίγα λεπτά μετά τις 23.00 στην οδό Αθηνών 31, τη στιγμή που το θύμα πάρκαρε το αυτοκίνητο του, δυο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση.
Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου μετά από λίγο εξέπνευσε.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.