Στο final four του Champions Cup γυναικών ο Ολυμπιακός, αποκλείστηκε η Βουλιαγμένη
Ο Ολυμπιακός δικαίωσε όσους τη θεωρούσαν φαβορί για είσοδο στο final four του Champions Cup γυναικών κόντρα στην Μπάγερ Ίρντινγκεν, καθώς νίκησε τις Γερμανίδες με 17-6 στον Πειραιά και «σφράγισε» το εισιτήριό της για δεύτερη σερί χρονιά σε αυτή τη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η Βουλιαγμένη δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει για τρίτη συνεχή χρονιά τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, καθώς αποκλείστηκε από το φάιναλ-φορ μετά την ήττα της με 12-8 από την Οριζόντε Κατάνια.
Κύρκος Βαγγέλης
Ο Ολυμπιακός δικαίωσε όσους τη θεωρούσαν φαβορί για είσοδο στο final four του Champions Cup γυναικών κόντρα στην Μπάγερ Ιρντινγκεν, καθώς νίκησε τις Γερμανίδες με 17-6 στον Πειραιά και «σφράγισε» το εισιτήριό της για δεύτερη σερί χρονιά σε αυτή τη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Θυμίζουμε ότι, ακόμη και αν ήθελαν να αποκλειστούν οι Ερυθρόλευκες, δύσκολα θα τα κατάφερναν, καθώς στο πρώτο ματς είχαν κερδίσει με 18-8.
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 5-1, 5-0, 4-3
Οι σκόρερ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αβραμίδου 5, Φαν Μπέλκουμ 4, Αντωνάκου 2, Πενταράκη 2, Μαυρέλου 2, Ψούνη, Μπαλωμενάκη
ΜΠΑΓΕΡ ΙΡΝΤΙΝΓΚΕΝ: Μπλόμενκαμπ 2, Γκέριτσεν, Ζάιφερτ, Κερν, Κρόιτσνερ
Οριζόντε Κατάνια-Βουλιαγμένη 12-8
Η Βουλιαγμένη δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει για τρίτη συνεχή χρονιά τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, καθώς αποκλείστηκε από το φάιναλ-φορ του Τσάμπιονς Καπ. Η ομάδα της Αλεξίας Καμένου ηττήθηκε στην Ιταλία με 12-8 από την Οριζόντε Κατάνια και έμεινε εκτός τελικής φάσης, αφού η νίκη της με 13-11 στον πρώτο προημιτελικό, που είχε γίνει στον Περιαιά, δεν αποδείχθηκε αρκετή.
Καταστροφικό για το ΝΟΒ αποδείχθηκε το τρίτο οκτάλεπτο, στο οποίο οι πρωταθλήτριες Ιταλίας έκαναν ένα επιμέρους σκορ 5-2 και ξέφυγαν με διαφορά τεσσάρων τερμάτων, την οποία διατήρησαν ως το τέλος.
Κορυφαία παίκτρια του αγώνα ήταν η Αμερικανίδα Μπρέντα Βίγια, η οποία επέστρεψε πριν από λίγο καιρό στην Κατάνια (είχε φύγει το καλοκαίρι) και έκανε τη διαφορά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.
Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 5-2, 2-2
Οι σκόρερ
ΟΡΙΖΟΝΤΕ ΚΑΤΑΝΙΑ: Βίγια 4, Μπέγκιν 3, Γκαριμπότι 2, Μιτσέλι, Ραντίκι, Χιλ
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Μελιδόνη 2, Ασημάκη 2, Γερόλυμου 2, Τσουκαλά, Κόνουχ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παιδιά: Καθώς τα βιβλία χάνουν έδαφος από τις οθόνες, το λεξιλόγιο συρρικνώνεται
- Ιστορική πρεμιέρα του NCAA στη Ρώμη
- Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για τη δολοφονία του 40χρονου – Τον εγκατέλειψαν τραυματία και πέθανε
- Η UEFA αποφάσισε να βραβεύει τους καλύτερους διαιτητές της Ευρώπης!
- Σπείρα κακοποιών αρπάζει οχήματα σε χρόνο… ρεκόρ – Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της
- Ουγγαρία: Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης κατηγορεί τον Όρμπαν ότι «του έστησε παγίδα» με ερωτικό βίντεο



