Αγνοείται η τύχη τεσσάρων δημοσιογράφων των New York Times στη Λιβύη
Οι New York Times ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι αγνοείται η τύχη τεσσάρων συντακτών τους που βρίσκονται στη Λιβύη και ότι διεξάγονται από την λιβυκή κυβέρνηση έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Δουρμούσογλου Μιχάλης
Οι New York Times ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι αγνοείται η τύχη τεσσάρων συντακτών τους που βρίσκονται στη Λιβύη και ότι διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Η τελευταία επαφή των δημοσιογράφων με την εφημερίδα έγινε την Τρίτη.
Όπως ανέφερε ο διευθυντής των New York Times, Μπιλ Κέλερ, οι Αρχές της Λιβύης έχουν δηλώσει ότι εργάζονται για τον εντοπισμό των τεσσάρων. Έδωσαν ακόμα διαβεβαιώσεις στην εφημερίδα ότι «αν έχουν συλληφθεί, θα απελευθερωθούν».
Πρόκειται για τον Άντονι Σαντίντ, το Στέφεν Φέρελ, τον Τάιλερ Χικς και την Λίνσεϊ Αντάριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442