-1 κιλό μοσχάρι χωρίς ορατό λίπος κομμένο σε μικρούς κύβους -200γρ. καρότα σε χονδροκομμένες ροδέλες -200γρ. κρεμμυδάκια μικρά (κουκάρι) -300γρ. ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες -200γρ. μανιτάρια κομμένα στα δύο -1 φλιτζάνι κόκκινο ξηρό κρασί -4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο -1 κοφτή κουταλιά αλάτι -1 κουταλιά γλυκού μαύρο φρεσκοκομμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζετε σε μέτρια φωτιά το μοσχαράκι να ροδίσει με το ελαιόλαδο πέντε περίπου λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτετε τα χορταρικά (κρεμμυδάκια καθαρισμένα, μανιτάρια, καρότα) ανακατεύοντας συνεχώς πέντε λεπτά. Κατόπιν σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε τις ντομάτες, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτετε το ανάλογο νερό και αφήνετε το φαγητό να βράσει σε μέτρια φωτιά μιάμιση ώρα περίπου.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.