Παρέμβαση του εισαγγελέα για τις φήμες περί χρεοκοπίας της χώρας σε sites και blogs
Την παρέμβαση της Εισαγγελίας προκάλεσαν αναρτήσεις στο Διαδίκτυο -κυρίως σε blogs- για χρεοκοπία της χώρας στις 25 Μαρτίου. Ο εισαγγελέας, που θα διενεργήσει την έρευνα, έχει εντολή να εξακριβώσει αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και να εντοπίσει τους υπευθύνους.
Την παρέμβαση της Εισαγγελίας προκάλεσαν αναρτήσεις στο Διαδίκτυο -κυρίως σε blogs- για χρεοκοπία της χώρας στις 25 Μαρτίου.
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το θέμα.
Ο εισαγγελέας, που θα διενεργήσει την έρευνα, έχει εντολή να εξακριβώσει αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και να εντοπίσει τους υπευθύνους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέμπη: Ξεσηκωμός στις 28 Φεβρουαρίου – Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα
- Greece’s Energy Minister Promotes Country As Regional Energy Hub Ahead of Washington Energy Summit
- Μεγάλη Βρετανία: Το Λονδίνο ανακοίνωσε μεγάλη δέσμη κυρώσεων κατά της Ρωσίας
- Ιταλία: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από έκρηξη σε κτίριο στη Βερόνα
- Το τέλος του «μέσου εργαζόμενου»; Όταν το να είσαι αρκετά καλός στη δουλειά σου, δεν αρκεί
- «Περνούν χυδαία πράγματα από το μυαλό μου τώρα» – Η ερωτική εξομολόγηση του Ίθαν Χοκ
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αλβανία
- LIVE: Ίντερ – Μπόντο/Γκλιμτ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442