Στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ την Παρασκευή
Συνεχίζεται η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, λόγω των κινητοποιήσεων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, παρά το γεγονός ότι το νομοσχέδιο του υπουργείου ψηφίστηκε από τη Βουλή. Ακινητοποιημένα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4:30 το απόγευμα τα λεωφορεία και από τις 11 έως τις 4 τα τρόλεϊ.
Συνεχίζεται η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, λόγω των κινητοποιήσεων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, παρά το γεγονός ότι το νομοσχέδιο του υπουργείου ψηφίστηκε από τη Βουλή.
Συγκεκριμένα, σήμερα, Παρασκευή, τα λεωφορεία θα μείνουν ακινητοποιημένα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4:30 το απόγευμα.
Σε στάση εργασίας θα προχωρήσουν και οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, τα οποία θα ακινητοποιηθούν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.