Το τριπλ-νταμπλ του Ρόντο κι η άστοχη βολή του Τζέιμς επιβεβαίωσαν την κυριαρχία των Σέλτικς επί των Χιτ (3-0 φέτος). Ο Ντουάιτ Χάουαρντ έβαλε τους Λέικερς στα καλάθια και οι Καβαλίερς γνώρισαν μία ακόμα εντός έδρας ήττα.
Συνεχίζουν στο δρόμο των επιτυχιών οι Σέλτικς, καθώς επικράτησαν των Χιτ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ.
Με τριπλ-νταμπλ (11 πόντοι, 10 ασίστ, 10 ριμπάουντ) από τον Ράιον Ρόντο επικράτησαν μέσα στη Βοστώνη με 85-82 κόντρα στην ομάδα από το Μαϊάμι, κόβοντας τους τον αέρα ενόψει των πλέι οφ.
Οι Σέλτικς έχουν νικήσει στα 12 από τα 13 τελευταία ματς κόντρα στο Μαϊάμι, συμπεριλαμβανομένου και του 4-1 πέρσι στα πλέι οφ.
Ο Κέβιν Γκαρνέτ τελείωσε το ματς με 19 πόντους και επτά ριμπάουντ, ενώ ο Κέντρικ Πέρκινς είχε 15 πόντους, τους περισσότερους μέσα στη σεζόν. Από την άλλη πλευρά, ο Μπος τελείωσε το ματς με 24 πόντους και δέκα ριμπάουντ, ενώ ο Τζέιμς είχε 22 πόντους.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.