Διαγωνισμός φωτογραφίας με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης
Διαγωνισμό φωτογραφίας, με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και με θέμα «Θεσσαλονίκη 2012» διοργανώνουν τα βιβλιοπωλεία «Ιανός». Ερασιτέχνες φωτογράφοι καλούνται να αποτυπώσουν το πνεύμα της πόλης.
Διαγωνισμό φωτογραφίας, με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και με θέμα «Θεσσαλονίκη 2012» διοργανώνουν τα βιβλιοπωλεία «Ιανός».
Ερασιτέχνες φωτογράφοι καλούνται να αποτυπώσουν το πνεύμα της πόλης. Η ανάδειξη των καλύτερων φωτογραφιών θα γίνει από το κοινό, με διαδικασία online ψηφοφορίας και μέσω της ιστοσελίδας www.photo2012.gr.
Οι 100 επικρατέστερες (από την ψηφοφορία) φωτογραφίες θα αξιολογηθούν από τριμελή επιτροπή (Άρις Γεωργίου, Γιάννης Ζαρζώνης και Πέτρος Νικόλτσος), η οποία θα αναδείξει τους τρεις νικητές.
Επίσης, θα συμπεριληφθούν σε ειδική έκδοση που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις «Ιανός», ενώ παράλληλα θα λάβουν μέρος στην έκθεση φωτογραφίας, που θα πραγματοποιηθεί στην γκαλερί «Ιανός».
Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών λήγει την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011.
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 11 Φεβρουαρίου μέχρι τις 10 Μαρτίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
- Βουτιά υπό το βάρος της τεχνητής νοημοσύνης στη Wall Street
- Οι ΗΠΑ αντιμέτωπες με καταστροφική περιβαλλοντική μόλυνση εξαιτίας ανάκλησης – δώρο στους ρυπαντές


