Μια ανάσα απά την απόκτηση του Έντβιν Ντζέκο βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι έναντι του ποσού των 35 εκατ. ευρώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail». Οι «πολίτες» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τη Βόλφσμπουργκ για να ολοκληρώσουν την απόκτηση του βόσνιου επιθετικού καθώς οι «λύκοι» αποφάσισαν να μειώσουν τις απαιτήσεις τους και να κάνουν δεκτή την συγκεκριμένη πρόταση. Ήδη, ο ατζέντης του Ντζέκο βρίσκεται στο Μάντσεστερ, όπου και συζητά τις τελευταίες λεπτομέρειες για την υπογραφή συμβολαίου.
Νέα ήττα για τη Φιορεντίνα, αυτή τη φορά με 3-1 στην έδρα της Σασουόλο, με τους «βιόλα» να παραμένουν στην τελευταία θέση της Serie A και... καρφί για τον υποβιβασμό.
Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει σαν... τρένο στο γερμανικό πρωτάθλημα, διαλύοντας (5-0) εκτός έδρας τη Στουτγκάρδη - Νίκη-ανάσα για την Άουγκσμπουργκ με πρωταγωνιστή τον Γαννούλη που είχε γκολ και ασίστ στο 2-0 επί της Λεβερκούζεν.