Σύμφωνος με το… χειμερινό Μουντιάλ ο Πλατινί
Σύμφωνος με τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ κατά τη διάρκεια του χειμώνα προκειμένου να αποφευχθούν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες εμφανίστηκε ο Μισέλ Πλατινί.
Σύμφωνος με τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ κατά τη διάρκεια του χειμώνα προκειμένου να αποφευχθούν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες εμφανίστηκε ο Μισέλ Πλατινί.
Ο πρόεδρος της UEFA εξήγησε ότι θα ήταν πιο εύκολο να διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο τον Ιανουάριο παρά τον Ιούνιο: «Συμφωνώ σε αυτό και γιατί όχι; Είναι κάτι που μπορεί να γίνει».
Βέβαια, ο Πλατινί αναγνώρισε ότι μία τέτοια απόφαση θα δημιουργούσε αρκετά θέματα, καθώς ανάμεσα σε άλλα οι παίκτες θα έπρεπε να ξεκουραστούν τον Φεβρουάριο.
Παράλληλα, όμως, εξήγησε ότι η διοργάνωση θα μπορούσε να διεξαχθεί κανονικά και το καλοκαίρι, καθώς οι παίκτες έχουν ήδη αντιμετωπίσει υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ των ΗΠΑ το 1994.
Ο πρώτος που πρότεινε την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του Μουντιάλ του 2022 είναι ο Φραντς Μπεκενμπάουερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Παναθηναϊκός – Μπασκόνια 93-74: Με εξαιρετικό Τολιόπουλο οι «πράσινοι»
- Ο Τραμπ είπε πως το Συμβούλιο Ειρήνης «μπορεί» να αντικαταστήσει τον ΟΗΕ και μετά έκανε πίσω
- Καιρός: Έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από την κακοκαιρία – Υποχρεωτική παύση εργασιών
- Δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό με φανταστικό «κεραυνό» του Ταρέμι (2-0, vids)
- Γροιλανδία: Η Ρωσία παρακολουθεί από μακριά – Και ίσως βλέπει την «ιδανική λύση» στον πόλεμο στην Ουκρανία
- Μεγάλη απόκρουση του Τζολάκη (vid)



