Νίκες για Αρη και Αθηναϊκό στο EuroCup γυναικών
Τη δεύτερη νίκη του στο EuroCup γυναικών πέτυχε ο Άρης που επικράτησε στη Θεσσαλονίκη της Μπεσίκτας με 68-66. Έτσι η ελληνική ομάδα έφτασε τους έξι βαθμούς, προσπερνώντας την σημερινή αντίπαλό της που έχει πέντε. Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις για τον 4ο όμιλο του Eurocup των γυναικών, σημείωσε ο Αθηναϊκός, που επικράτησε εύκολα με 81-45 της Νόβι Ζάγκρεμπ.
Τη δεύτερη νίκη του στο EuroCup γυναικών πέτυχε ο Άρης που επικράτησε στη Θεσσαλονίκη της Μπεσίκτας με 68-66. Έτσι η ελληνική ομάδα έφτασε τους έξι βαθμούς, προσπερνώντας την σημερινή αντίπαλό της που έχει πέντε.
Πρώτη σκόρερ των «κιτρινόμαυρων» ήταν η Σπυριδοπούλου με 19 πόντους ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια της Σκρμπα που είχε 9 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από την τουρκική ομάδα ξεχώρισε η Μάρκες με 23 πόντους και η Σαλκάουσκε με 21π.
Τα δεκάλεπτα: 12-17, 26-27, 53-47, 68-66
ΑΡΗΣ: Λενουάρ 7 (1), Χατζάκου 8 (2), Μπουσνάκη 12, Σπυριδοπούλου 19 (1), Σκρμπα 9, Μούλη 5, Ζότοβα, Χάντι 8
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Σενκεμπε, Έρντεν 2, Καρταλτέπε, Μάρκες 23, Ταστσί, Χορασάν 5, Μπακιρτζιόγλου, Σάντος 15, Σαλκάουσκε 21 (1), Μπούθορς
Αθηναϊκός – Νόβι Ζάγκρεμπ 81-45
Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις για τον 4ο όμιλο του Eurocup των γυναικών, σημείωσε ο Αθηναϊκός, που επικράτησε εύκολα με 81-45 της Νόβι Ζάγκρεμπ. Αντίθετα η Νόβι ηττήθηκε για 2η συνεχόμενη φορά από την ομάδα του Βύρωνα.
Τα δεκάλεπτα: 21-10, 39-27, 63-35, 81-45.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Κίνα ανακοινώνει «μεγάλα» στρατιωτικά γυμνάσια γύρω από την Ταϊβάν
- Μεγάλη Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ καλεί τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να «πληρώσει άμεσα» ή να πάει στο δικαστήριο
- Μεξικό: Δεκατρείς νεκροί και 98 τραυματίες από τον εκτροχιασμό τρένου
- Σομαλιλάνδη: Οποιαδήποτε παρουσία του Ισραήλ θα θεωρηθεί στόχος, προειδοποιούν οι Χούθι
- Ισημερινός: Ενοπλοι σκότωσαν έξι ανθρώπους σε πλαζ, ανάμεσά τους κορίτσι 2 ετών
- Κόσοβο: Νίκη Κούρτι στις βουλευτικές εκλογές – Μεγάλες πιθανότητες σχηματισμού κυβέρνησης

