Στα ημιτελικά των 100μ. ελεύθερο προκρίθηκε η Νόρα Δράκου, κατά την 1η ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που άρχισε σήμερα στο Αϊντχόφεν. Η 18χρονη πρωταθλήτρια κατετάγη 19η στον προκριματικό με επίδοση 55.35, αλλά θα βρίσκεται το απόγευμα στις 16 των ημιτελικών.
Στα ημιτελικά των 100μ. ελεύθερο προκρίθηκε η Νόρα Δράκου, κατά την 1η ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που άρχισε σήμερα στο Αϊντχόφεν.
Η 18χρονη πρωταθλήτρια κατετάγη 19η στον προκριματικό με επίδοση 55.35, αλλά θα βρίσκεται το απόγευμα στις 16 των ημιτελικών, αφού από τις τέσσερις Ολλανδές και τις τέσσερις Γερμανίδες που σημείωσαν καλύτερες επιδόσεις, μόνο δύο από κάθε χώρα προκρίνονται.
Λίγο νωρίτερα, ο Στέφανος Δημητριάδης δεν τα κατάφερε στα 100μ. πεταλούδα, καθώς κατετάγη 21ος με 53.41 και αποκλείστηκε.
Την Παρασκευή ρίχνεται στη «μάχη» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ο Γιάννης Δρυμωνάκος, που μετέχει στον προκριματικό των 400μ. μικτή ατομική, με αρκετές ελπίδες να περάσει στον απογευματινό τελικό. Η Δράκου έχει δηλωθεί να συμμετάσχει στα 50μ. πεταλούδα.
Οι πιθανότητες της Ελλάδας για να προσπεράσει την Τσεχία και να ανέβει στη 10η θέση της βαθμολογίας της UEFA, εξαρτάται από την ΑΕΚ και τη «μάχη» της με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.