Διάστρεμμα υπέστη ο Γιάχιτς, αμφίβολος εν όψει Καβάλας
Συνεχίζονται τα προβλήματα στις τάξεις της ΑΕΚ, καθώς ο Σάνελ Γιάχιτς αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής με ελαφρύ διάστρεμμα, γεγονός που καθιστά αβέβαιη τη συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής με την Καβάλα. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει και τους τιμωρημένους Δέλλα, Μανωλά.
Συνεχίζονται τα προβλήματα στις τάξεις της ΑΕΚ, καθώς ο Σάνελ Γιάχιτς αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής με ελαφρύ διάστρεμμα, γεγονός που καθιστά αβέβαιη τη συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής με την Καβάλα.
Ο Βόσνιος αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις και προπονήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Η κατάσταση του παίκτη θα επανεξεταστεί το Σάββατο οπότε και το τεχνικό επιτελείο θα αποφασίσει οριστικά για την συμμετοχή του στο ματς της Καβάλας.
Αυτή η εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα που πρέπει να λύσει ο Μανόλο Χιμένεθ σχετικά με την αμυντική γραμμή της ΑΕΚ καθώς ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Δέλλα και Μανωλά.
Επομένως, ο Χιμένεθ θα χρησιμοποιήσει πιθανότατα τους Γκέντσογλου και Νασούτι στο κέντρο της άμυνας, σε περίπτωση που ο Γιάχιτς κριθεί ανέτοιμος.
Τέλος, στα θετικά της προπόνησης είναι το γεγονός πως ο Πάπα Μπούμπα Ντιοπ ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Ο αμυντικός μέσος της Ένωσης θα είναι πιθανότατα ετοιμοπόλεμος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πολιτική κόντρα για τους αγρότες – «Η κυβέρνηση σαν βαμπίρ έπεσε στις επιδοτήσεις για να τις μοιράσει σε Φραπέδες»
- Ο Τζόουνς θέλει Ολυμπιακό, αλλά η Παρτίζαν ακούει προτάσεις και συζητάει με την Dubai BC
- Εργαζόμενοι: Η δεύτερη δουλειά επιστρέφει – Στόχος η κάλυψη βασικών αναγκών
- Σημάδια ανάκαμψης για το ελαιόλαδο – Οι προοπτικές για την επόμενη δεκαετία
- Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μουρίνιο: «Για εμένα κερδίσαμε 3-2» (vid)
- Γιατί η χτένα είναι… μπαμπούλας για τον σκύλο; – Ο τρόπος για να ξεπεράσει κάθε του ανησυχία




