Όλη η μουσική των θρυλικών σκαθαριών είναι πλέον διαθέσιμη για αγορά και κατέβασμα από το ηλεκτρονικό δισκοπωλείο του iTunes -η Apple τα κατάφερε έπειτα από χρόνια προσπαθειών, ανακοίνωσε την Τρίτη ο Στιβ Τζομπς, ο οποίος θεωρεί το επίτευγμα «αξέχαστο».
Όλη η μουσική των θρυλικών σκαθαριών είναι πλέον διαθέσιμη για αγορά και κατέβασμα από το ηλεκτρονικό δισκοπωλείο του iTunes -η Apple τα κατάφερε έπειτα χρόνια προσπαθειών, ανακοίνωσε την Τρίτη ο Στιβ Τζομπς, ο οποίος θεωρεί το επίτευγμα «αξέχαστο».
Η Apple Corps, η εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα των Beatles, και παλαιότερα είχε έρθει σε διαμάχη με την Apple λόγω του κοινού τους ονόματος, μέχρι σήμερα αρνούνταν πεισματικά να διαθέσει στο Διαδίκτυο τον κατάλογό της.
«Κάνουμε πραγματικότητα ένα όνειρο που είχαμε από τότε που λανσάραμε το iTunes πριν από δέκα χρόνια» δήλωσε ο Τζομπς, διευθύνων σύμβουλος της Apple.
«Αύριο είναι άλλη μία ημέρα, που δεν θα ξεχάσετε ποτέ» ανέφερε τη Δευτέρα ο δικτυακός τόπος της Apple, προαναγγέλλοντας την εκδήλωση όπου ανακοινώθηκε η συμφωνία.
Το iTunes πουλά από την Τρίτη 13 μεμονωμένα άλμπουμ των Beatles καθώς και τις συλλογές Past Masters, Red και Blue. Τα μονά άλμπουμ τιμώνται 12,99 δολάρια, τα διπλά 19,99 δολάρια και τα μεμονωμένα τραγούδια 1,29 δολάρια.
Τα άπαντα των σκαθαριών κοστίζουν 149 δολάρια και συνοδεύονται από το σπάνιο βίντεο με την πρώτη τους συναυλία στις ΗΠΑ, Live at the Washington Coliseum, 1964.
Την εξέλιξη σχολίασαν οι δύο επιζώντες του συγκροτήματος και η σύζυγος του Τζον Λένον:
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τη μουσική των Beatles στο iTunes. Είναι φανταστικό να βλέπουμε τα τραγούδια που κυκλοφόρησαν αρχικά σε βινύλιο να δέχονται την ίδια αγάπη στον ψηφιακό κόσμο» δήλωσε ο σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ.
«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που δεν θα με ρωτούν πλέον πότε θα φτάσουν οι Beatles στο iTunes» αστειεύτηκε ο Ρίνγκο Σταρ.
Και η Γιόκο Όνο είπε: «Στο χαρμόσυνο πνεύμα του Give Peace A Chance, πιστεύω ότι είναι πρέπον που το κάνουμε αυτό στα 70ά γενέθλια του Τζον Λένον».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας