Το 5,02% της ΕΧΑΕ ελέγχει η Franklin Templeton Investments του Μαρκ Μόμπιους
Σημαντική θέση στη μετοχή της ΕΧΑΕ έχει «χτίσει» ο «γκουρού» των αγορών, Μαρκ Μόμπιους, ο οποίος είναι από τους πρώτους ξένους επενδυτές που «ανακάλυψαν» το ελληνικό χρηματιστήριο στα μέσα της δεκαετίας του 1980.
Σημαντική θέση στη μετοχή της ΕΧΑΕ έχει «χτίσει» ο «γκουρού» των αγορών, Μαρκ Μόμπιους, ο οποίος είναι από τους πρώτους ξένους επενδυτές που «ανακάλυψαν» το ελληνικό χρηματιστήριο στα μέσα της δεκαετίας του 1980.
Η Franklin Templeton Investments Corp., επικεφαλής της οποίας είναι o Μαρκ Μόμπιους, γνωστοποίησε ότι στις 12 Νοεμβρίου προέβη σε αγορά κοινών ονομαστικών, μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών της ΕΧΑΕ.
Μετά την ανωτέρω αγορά, η Templeton κατέχει έμμεσα 5,02% του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΧΑΕ (από 4,99% προ της συναλλαγής).
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μόμπιους ο οποίος διαχειρίζεται τα 34 δισ. δολάρια της Τempleton Αsset Μanagement, είχε αποκαλύψει πριν από λίγες εβδομάδες, ότι είχε αγοράσει μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, εξηγώντας ότι η αξία της μετοχής της ήταν ιδιαίτερα ελκυστική, καθώς σχεδόν το σύνολο των δραστηριοτήτων του ομίλου της ΕΤΕ είχε φτάσει να αποτιμάται όσο άξιζε μόνο η τουρκική θυγατρική, Finansbank.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας