Με απεργία στις αρχές Δεκεμβρίου απειλούν οι παίκτες της Ιταλίας
Η Ένωση των Ιταλών επαγγελματιών ποδοσφαιριστών απειλεί με νέες κινητοποιήσεις στις αρχές Δεκεμβρίου, μετά την αποτυχία των συνομιλιών που είχαν με τη διοίκηση της «Serie A» για την επίτευξη συμφωνίας στη σύναψη των συμβολαίων.
«Οι επαγγελματίες παίκτες έχουμε καταγράψει τη συμπεριφορά της Λίγκας, η οποία απέρριψε την πρόταση του προέδρου της ιταλικής ομοσπονδίας, Τζιανκάρλο Αμπέτε. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας η απόφασή μας είναι να μην αγωνιστούμε σε ένα από τα επόμενα Σαββατοκύριακα», όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συνδικάτου των παικτών (AIC), ενώ διευκρίνισε ότι η ακριβής ημέρα της απεργίας θα ανακοινωθεί στις αρχές Δεκεμβρίου.
Η AIC έκανε γνωστό ότι δεν προχωρά σε απεργιακές κινητοποιήσεις μέσα στον Νοέμβριο, επειδή θέλει να σεβαστεί τη συμφωνία που επιτεύχθηκε τον Σεπτέμβριο και η οποία δέσμευε τις δύο πλευρές να φθάσουν στην επίλυση του ζητήματος μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Απαγόρευση εισόδου επισκεπτών με ιρανικά διαβατήρια στην Αυστραλία, πλην ορισμένων εξαιρέσεων
- Αμυνα: Νέο χρηματοδοτικό εργαλείο της ΕΕ για την ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής
- Γάζα: Νεκρός 22χρονος Παλαιστίνιος και τραυματίες από ισραηλινό βομβαρδισμό σε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Κούβα: Θα τηρήσει τη συμφωνία για την αποστολή γιατρών στο Μεξικό, δηλώνει η Σέινμπαουμ
- Το Ισραήλ διευρύνει την «ουδέτερη ζώνη» του στον Λίβανο, σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- Καραϊβική: 4 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον σκάφους

