Προπονήθηκε και παίζει με Μπάμπεργκ ο Τεόντοσιτς
Το παιχνίδι με τον Άρη και η τραγελαφική πρεμιέρα του πρωταθλήματος αποτελούν παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να σκέφτονται μόνο το παιχνίδι ενάντια στην Μπάμπεργκ. Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς θα έχει αυτή τη φορά στη διάθεση του τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στην μέση και για αυτό τον λόγο είχε αποκλειστεί από την αποστολή για το ντέρμπι με τους «κίτρινους».
Το παιχνίδι με τον Άρη και η τραγελαφική πρεμιέρα του πρωταθλήματος αποτελούν παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να σκέφτονται μόνο το παιχνίδι ενάντια στην Μπάμπεργκ.
Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς θα έχει αυτή τη φορά στη διάθεση του τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στην μέση και για αυτό τον λόγο είχε αποκλειστεί από την αποστολή για το ντέρμπι με τους «κίτρινους».
Ο Σέρβος πάντως έβγαλε χωρίς πρόβλημα την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας και όπως όλα δείχνουν θα ταξιδέψει στη Γερμανία και θα παίξει κανονικά.
Φυσικά στον Ολυμπιακό περιμένουν και το τυπικό «οκ» από το ιατρικό επιτελείο, αλλά όπως είπαμε και πριν ο Σέρβος δύσκολα θα απουσιάσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Με καθυστέρηση 20 ετών, η Νότια Κορέα περνά στο Google Maps – Ποιες χώρες απομένουν
- Λουτράκι: Το ραντεβού θανάτου με δράστη έναν 17χρονο που αναζητείται – Τουλάχιστον δέκα προσαγωγές
- Νίκολιτς: «Υποχρέωση μας να νικήσουμε τον Βόλο – Πανέτοιμοι για το Conference League»
- Ποια είναι η Σιλβάνα Αρμάνι; Πρώην μοντέλο, τηλεφωνήτρια και τώρα στο τιμόνι της διαδοχής του οίκου Armani
- Οτσαλάν: Νέο μήνυμα – Πιστεύει στο «ξεκίνημα μιας νέας πολιτικής εποχής» στην Τουρκία
- Γκεοργκίεφ για την κλήρωση της ΑΕΚ με Τσέλιε: «Καλή ευκαιρία για να πάρουμε ρεβάνς»