Με.. κέφι ξεκίνησε ο Φέντερερ στο Μάστερς της Σαγκάης
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ρότζερ Φέντερερ στο τουρνουά Μάστερς της Σαγκάη. Ο Ελβετός τενίστας είχε κέφια και εντυπωσίασε το φίλαθλο κοινό με ένα γύρισμα που έκανε κάτω από τα πόδια στο ματς με τον Ισνερ. Νίκες και για Τζόκοβιτς, Ναδάλ.
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ρότζερ Φέντερερ στο τουρνουά Μάστερς της Σαγκάη. Ο Ελβετός τενίστας είχε κέφια και εντυπωσίασε το φίλαθλο κοινό με ένα γύρισμα που έκανε κάτω από τα πόδια στο ματς με τον Ισνερ.
Ο Ελβετός τενίστας επικράτησε με 6-3, 6-4, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. «Πλέον ξέρω να κάνω καλά αυτήν την κίνηση» είπε χαμογελώντας ο Φέντερερ, ο οποίος με αυτό το χτύπημα προκάλεσε ενθουσιασμό στους θεατές που παρακολουθούσαν τον αγώνα.
Πολύ καλός ήταν κι ο Ναδάλ, ο οποίος επικράτησε του Βάβρινκα με 6-4, 6-4.
«Σίγουρα ήταν ένα σκληρό ματς, αλλά σίγουρα όχι ένα από τα πιο δύσκολα της καριέρας μου» τόνισε ο Ισπανός τενίστας. Εύκολη νίκη και για τον Τζόκοβιτς, που επιβλήθηκε του Λιούμπισιτς με 6-3, 6-3.
Τέλος, ο Νταβιντένκο νίκησε τον συμπατριώτη του Μίσα Ζβέρεβ με 6-4, 7-6.
www.sport.gr
- Τα λάθη που «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Η προθεσμία για τροποποιήσεις στο Ε9
- Axios: Ο Τραμπ πίεσε τον Νετανιάχου να αλλάξει τις πολιτικές του Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Συνταγή: Ψητό χοιρινό στο φούρνο με μέλι και πατάτες
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι δυο δράστες ενήργησαν μόνοι, λέει η αρχηγός της ομοσπονδιακής αστυνομίας
- Ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία βομβάρδισε λιμάνι στην Υεμένη – Στόχος «φορτία όπλων από τα ΗΑΕ»
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;



