Κινητοποιήσεις του έκτακτου προσωπικού του υπουργείου Πολιτισμού από την Τρίτη
Σε επαναλαμβανόμενες 24ωρες κινητοποιήσεις από την Τρίτη 12 Οκτωβρίου έως και την 31η Οκτωβρίου προχωρά το έκτακτο προσωπικό του υπουργείου Πολιτισμού. Παράσταση διαμαρτυρίας στην Ακρόπολη την Τρίτη.
Σε επαναλαμβανόμενες 24ωρες κινητοποιήσεις από την Τρίτη 12 Οκτωβρίου έως και την 31η Οκτωβρίου προχωρά το έκτακτο προσωπικό του υπουργείου Πολιτισμού.
Όπως αναφέρει το σωματείο των εργαζομένων, μετά τη συνάντηση που είχε με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου την περασμένη εβδομάδα δεν πήρε ικανοποιητικές απαντήσεις σε κανένα από τα ζητήματα που έθεσαν.
Το πρωί της Τρίτης πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας στην Ακρόπολη, διεκδικώντας μόνιμη και σταθερή εργασία.
Οι εργαζόμενοι ζητούν, επίσης, άρση του περιορισμού του 24μηνου για όλες τις ειδικότητες του ΥΠΠΟΤ, άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και άμεση τοποθέτηση των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ έπληξαν εγκατάσταση φόρτωσης ναρκωτικών σε σκάφη στο έδαφος, λέει ο Τραμπ
- Αναχαιτίσεις UFO στον ουρανό της Ουάσινγκτον – Το μεγάλο μυστήριο που παραμένει άλυτο για πάνω από 70 χρόνια
- Πρώτος σε ψήφους στην Ανατολική Περιφέρεια του All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
- Το Σάββατο το μνημόσυνο του 19χρονου Ραφαήλ – Η συγκινητική μαντινάδα του πατέρα του
- Καμία συνεννόηση πίσω από κλειστές πόρτες για τις Ανεξάρτητες Αρχές απαντά το ΠΑΣΟΚ σε κυβερνητική διαρροή
- «Αυτά είναι… ανέκδοτα» – Η αντίδραση της Ρεάλ στην φημολογία πώλησης του Μπέλινγκχαμ στην Γιουνάιτεντ




