Πέντε μέρες μετά την εγχείρηση στη σπασμένη του κλείδα, ο Ισπανός αποφάσισε ότι είναι αδύνατο να αγωνιστεί στο GP Μαλαισίας την Κυριακή (10/10). Η Honda δεν θα τον αντικαταστήσει, περιμένοντας την επιστροφή του στην Αυστραλία μία εβδομάδα αργότερα.
Τέλος στις –έτσι κι αλλιώς ισχνές- ελπίδες του να αγωνιστεί στο MotoGP Μαλαισίας (8-10/10) έβαλε ο Dani Pedrosa. Ο Ισπανός αποφάσισε να προσπαθήσει να οδηγήσει ξανά τη Honda RC212V μία εβδομάδα αργότερα, στον αγώνα του Phillip Island της Αυστραλίας.
Ο Dani Pedrosa έσπασε την αριστερή του κλείδα κατά τη διάρκεια ατυχήματος που είχε στα πρώτα λεπτά των ελεύθερων δοκιμών του MotoGP Ιαπωνίας, την Παρασκευή 1/10. Την αμέσως επόμενη ημέρα χειρουργήθηκε στη Βαρκελώνη και παρότι η επέμβαση ήταν επιτυχής, έμοιαζε παράλογο να προλάβει να αποθεραπευθεί για να αγωνιστεί μία εβδομάδα αργότερα, στη Sepang.
Πριν τραυματιστεί, ο Ισπανός διατηρούσε ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου – κι αυτή ήταν η αιτία της βιασύνης του να επιστρέψει. Ωστόσο, η απόφασή του να μην τον κάνει σημαίνει ότι στο GP Μαλαισίας o Jorge Lorenzo χρειάζεται μόλις μια 10η θέση για να εξασφαλίσει το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο Ισπανός της Yamaha δεν έχει τερματίσει ποτέ φέτος κάτω από την 4η θέση.
«Έπειτα από προσεκτική εξέταση, ο Pedrosa έλαβε την πλήρως κατανοητή απόφαση να παραμείνει στο σπίτι του και να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Στοχεύει να επιστρέψει στο GP Αυστραλίας για τις ελεύθερες δοκιμές στις 15 Οκτωβρίου» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της Honda.
Επίσης, η ιαπωνική ομάδα ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης του Ισπανού στη Sepang και πως με το HRC θα αγωνιστεί μόνο ο Andrea Dovizioso, όπως συνέβη και στο Motegi.
«Είναι πολύ κρίμα που μου συνέβη κάτι τέτοιο, τη στιγμή που είχαμε μεγάλη κεκτημένη ταχύτητα και πετυχαίναμε πολύ καλά αποτελέσματα», είπε ο Dani Pedrosa. «Θα πρέπει, πολύ απλά, να το υποστούμε».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας