
Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του αδελφός ιδιοκτήτη γνωστού κλαμπ της Μυκόνου
Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι εντοπίστηκε στις 5:30 το απόγευμα της Τετάρτης 67χρονος, αδελφός ιδιοκτήτη γνωστού κλαμπ της Μυκόνου.
Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι εντοπίστηκε στις 5:30 το απόγευμα της Τετάρτης 67χρονος, αδελφός ιδιοκτήτη γνωστού κλαμπ της Μυκόνου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα βρήκε στο σπίτι του, μέσα σε μία λίμνη αίματος, η καθαρίστρια που επισκεπτόταν το σπίτι μία φορά την εβδομάδα.
Ο 67χρονος φέρει τραύμα στο κεφάλι, χωρίς να έχει διευκρινιστεί από τι έχει προκληθεί. Επίσης, στο σπίτι δεν υπάρχουν επίσης ίχνη διάρρηξης, ούτε έρευνας στο χώρο.
Η αστυνομία πιθανολογεί ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Στο νησί μεταβαίνει από την Αθήνα κλιμάκιο αποτελούμενο από ιατροδικαστή και άνδρες των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ.
Περισσότερα αναμένονται την Πέμπτη έπειτα από τη νεκροψία και την αυτοψία των αστυνομικών στην κατοικία του θύματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Σε ισχύ ο ναυτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ στο Ορμούζ – Συνομιλίες Λιβάνου και Ισραήλ με τη συμμετοχή Ρούμπιο
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass
- Επτά συλλήψεις στην Αϊτή μετά το ποδοπάτημα σε ιστορικό φρούριο με 25 νεκρούς
- Πέντε τρόποι για να «επανέλθεις» μετά το γιορτινό τραπέζι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442